4 PAX - Temps 40 min.
Útils: Puntilla, Fusta de tall, Olla, Vaporera
Veure recepta en PDF o imprimir
INGREDIENTS
ELABORACIÓ
Netegem i tallem les verdures al gust i reservem.
Netegem i tallem els filets de lluç; els salpebrem lleugerament i reservem.
Disposem, al fons de la vaporera el líquid de cocció (aigua, brou de peix, vi...) i el portem a ebullició.*
Per la cocció de les verdures al vapor tindrem en compte els diferents temps de cocció: posarem a coure primer les que més triguen i al final les que menys. La cocció SEMPRE ha de fer-se amb la vaporera TAPADA!
Mongeta verda fresca- 30 minuts (afegir primer).
Faves fresques tendres- 20 minuts (afegir a cap de 10 minuts).
Pèsols frescos tendres- 12 minuts (afegir al cap de 18 minuts).
Ració de lluç desespinat de 150 g. 10 minuts (afegir al cap de 20 minuts).
Espàrrecs (iemes), fulla de col i bròquil, allets- 8 minuts (afegir als 22 minuts).
Al final de cocció calculem que els ingredients estiguin al punt òptim de cocció. Salpebrem, amanim amb vinagreta i servim.
Barregem enèrgicament en un bol; 4 parts d’oli Pons Selección Familiar Arbequina, 1 part de vinagre Pons Chardonay, un polsim de sal i de pebre i amanim abans de servir la nostra recepta al vapor.
Podem decorar amb una branqueta de romaní fresca.
*Podem ser creatius amb els líquids de cocció de les vaporeres ja que aporten aroma al vapor que courà els aliments. Per peix imarisc: (Per litre d’aigua; 100ml vinagre chardonay, 50g de pastanaga, 50g ceba, uns grans de pebre negre i una fulla de llorer o romaní en aquest cas).
Ingredients
Directions
Netegem i tallem les verdures al gust i reservem.
Netegem i tallem els filets de lluç; els salpebrem lleugerament i reservem.
Disposem, al fons de la vaporera el líquid de cocció (aigua, brou de peix, vi...) i el portem a ebullició.*
Per la cocció de les verdures al vapor tindrem en compte els diferents temps de cocció: posarem a coure primer les que més triguen i al final les que menys. La cocció SEMPRE ha de fer-se amb la vaporera TAPADA!
Mongeta verda fresca- 30 minuts (afegir primer).
Faves fresques tendres- 20 minuts (afegir a cap de 10 minuts).
Pèsols frescos tendres- 12 minuts (afegir al cap de 18 minuts).
Ració de lluç desespinat de 150 g. 10 minuts (afegir al cap de 20 minuts).
Espàrrecs (iemes), fulla de col i bròquil, allets- 8 minuts (afegir als 22 minuts).
Al final de cocció calculem que els ingredients estiguin al punt òptim de cocció. Salpebrem, amanim amb vinagreta i servim.
Barregem enèrgicament en un bol; 4 parts d’oli Pons Selección Familiar Arbequina, 1 part de vinagre Pons Chardonay, un polsim de sal i de pebre i amanim abans de servir la nostra recepta al vapor.
Podem decorar amb una branqueta de romaní fresca.
*Podem ser creatius amb els líquids de cocció de les vaporeres ja que aporten aroma al vapor que courà els aliments. Per peix imarisc: (Per litre d’aigua; 100ml vinagre chardonay, 50g de pastanaga, 50g ceba, uns grans de pebre negre i una fulla de llorer o romaní en aquest cas).
He realizado una compra y estoy muy contenta con todos los productos que he comprado.
Pero is pido un favor, si fuera posible me gustaría recibir los mensajes en castellano, pues no entiendo el catalán.
Desde ya muchas gracias!!!
Estimada Bestriz.
Nuestra Newsletter es en CAST y CAT. Los enlaces que llevan a la pàgina le llevan al CAT, pero una vez allí usted puede cambiar el idioma (arriba-derecha) y podrá ver todos nuestras recetas, artículos del blog, y productos en castellano.
Muchas gracias por su comentario!