CategoryPeixDifficultyBeginner
4 PAX - Temps 25 min.
Útils: paella, forn i safata de forn, paper d’estraça
Veure recepta en PDF o imprimir
INGREDIENTS
600 g Llobarro sense espina
180 g Ceba morada en juliana
180 g Pastanaga en juliana
180 g Carbassó en juliana
4 Espàrrecs en juliana
2 Dents d'all pelats i laminats
25 Vi blanc Sisquella
1 Branqueta de romaní
Sal
pebre
Maridem:
ELABORACIÓ
1Posem a foc baix una paella amb una cullerada de Pons Selecció Familiar Arbequina.
2Afegim els alls laminats i saltejem fins que estiguin lleugerament daurats.
3Pugem el foc i posem totes les verdures salpebrades. Saltejem el conjunt a foc viu durant 2 min per a que perdin el punt cru.
4Al darrer moment, afegim unes gotes de Pons Vinagre de Moscatell i les deixem evaporar totalment. Reservem el conjunt.
5Disposem els papers d’estrassa o alumini (mínim de 40x40 cm) en la taula de treball.
6En la part central de cada paper afegim les verdures saltejades.
7Sobre la verdura, afegim el llobarro salpebrat amb la pell cap dalt i sobre d’aquest, una branqueta de romaní.
8Tanquem els laterals de forma hermètica.
9Abans de tancar la part superior, afegim un rajolí de Vi Blanc Sisquella.
10Tanquem hermèticament la part superior i disposem al forn (preescalfat previament a 180ºC) durant 18 min.
11Servim inmediatament obrint la papillota al darrer moment per notar l’aroma.
12Amanim amb un raig de Pons Selección Familiar Arbequina.
13Unes gotes de Pons Vinagre Moscatell són fantàstiques per amanir aquesta recepta.
Observacions:
14• Tallar juliana és tallar a tires fines.
• Podem demanar que ens desespinin el peix
a la peixateria.
• El lluç, el turbot, l’orada, el bacallà fresc,
el salmó o la truita de riu són ideals per
aquesta recepta.
Ingredients
600 g Llobarro sense espina
180 g Ceba morada en juliana
180 g Pastanaga en juliana
180 g Carbassó en juliana
4 Espàrrecs en juliana
2 Dents d'all pelats i laminats
25 Vi blanc Sisquella
1 Branqueta de romaní
Sal
pebre
Maridem:
Directions
1Posem a foc baix una paella amb una cullerada de Pons Selecció Familiar Arbequina.
2Afegim els alls laminats i saltejem fins que estiguin lleugerament daurats.
3Pugem el foc i posem totes les verdures salpebrades. Saltejem el conjunt a foc viu durant 2 min per a que perdin el punt cru.
4Al darrer moment, afegim unes gotes de Pons Vinagre de Moscatell i les deixem evaporar totalment. Reservem el conjunt.
5Disposem els papers d’estrassa o alumini (mínim de 40x40 cm) en la taula de treball.
6En la part central de cada paper afegim les verdures saltejades.
7Sobre la verdura, afegim el llobarro salpebrat amb la pell cap dalt i sobre d’aquest, una branqueta de romaní.
8Tanquem els laterals de forma hermètica.
9Abans de tancar la part superior, afegim un rajolí de Vi Blanc Sisquella.
10Tanquem hermèticament la part superior i disposem al forn (preescalfat previament a 180ºC) durant 18 min.
11Servim inmediatament obrint la papillota al darrer moment per notar l’aroma.
12Amanim amb un raig de Pons Selección Familiar Arbequina.
13Unes gotes de Pons Vinagre Moscatell són fantàstiques per amanir aquesta recepta.
Observacions:
14• Tallar juliana és tallar a tires fines.
• Podem demanar que ens desespinin el peix
a la peixateria.
• El lluç, el turbot, l’orada, el bacallà fresc,
el salmó o la truita de riu són ideals per
aquesta recepta.