LLOBARRO EN PAPILLOTA

CategoryDifficultyBeginner
Total Time25 mins

   4 PAX - Temps 25 min.  

Útils: paella, forn i safata de forn, paper d’estraça

Veure recepta en PDF o imprimir



INGREDIENTS

 600 g Llobarro sense espina
 180 g Ceba morada en juliana
 180 g Pastanaga en juliana
 180 g Carbassó en juliana
 4 Espàrrecs en juliana
 2 Dents d'all pelats i laminats
 25 Vi blanc Sisquella
 1 Branqueta de romaní
 Sal
 pebre
Maridem:


ELABORACIÓ

1

Posem a foc baix una paella amb una cullerada de Pons Selecció Familiar Arbequina.

2

Afegim els alls laminats i saltejem fins que estiguin lleugerament daurats.

3

Pugem el foc i posem totes les verdures salpebrades. Saltejem el conjunt a foc viu durant 2 min per a que perdin el punt cru.

4

Al darrer moment, afegim unes gotes de Pons Vinagre de Moscatell i les deixem evaporar totalment. Reservem el conjunt.

5

Disposem els papers d’estrassa o alumini (mínim de 40x40 cm) en la taula de treball.

6

En la part central de cada paper afegim les verdures saltejades.

7

Sobre la verdura, afegim el llobarro salpebrat amb la pell cap dalt i sobre d’aquest, una branqueta de romaní.

8

Tanquem els laterals de forma hermètica.

9

Abans de tancar la part superior, afegim un rajolí de Vi Blanc Sisquella.

10

Tanquem hermèticament la part superior i disposem al forn (preescalfat previament a 180ºC) durant 18 min.

11

Servim inmediatament obrint la papillota al darrer moment per notar l’aroma.

12

Amanim amb un raig de Pons Selección Familiar Arbequina.

13

Unes gotes de Pons Vinagre Moscatell són fantàstiques per amanir aquesta recepta.

Observacions:
14

• Tallar juliana és tallar a tires fines.
• Podem demanar que ens desespinin el peix
a la peixateria.
• El lluç, el turbot, l’orada, el bacallà fresc,
el salmó o la truita de riu són ideals per
aquesta recepta.


 

Ingredients

 600 g Llobarro sense espina
 180 g Ceba morada en juliana
 180 g Pastanaga en juliana
 180 g Carbassó en juliana
 4 Espàrrecs en juliana
 2 Dents d'all pelats i laminats
 25 Vi blanc Sisquella
 1 Branqueta de romaní
 Sal
 pebre
Maridem:

Directions

1

Posem a foc baix una paella amb una cullerada de Pons Selecció Familiar Arbequina.

2

Afegim els alls laminats i saltejem fins que estiguin lleugerament daurats.

3

Pugem el foc i posem totes les verdures salpebrades. Saltejem el conjunt a foc viu durant 2 min per a que perdin el punt cru.

4

Al darrer moment, afegim unes gotes de Pons Vinagre de Moscatell i les deixem evaporar totalment. Reservem el conjunt.

5

Disposem els papers d’estrassa o alumini (mínim de 40x40 cm) en la taula de treball.

6

En la part central de cada paper afegim les verdures saltejades.

7

Sobre la verdura, afegim el llobarro salpebrat amb la pell cap dalt i sobre d’aquest, una branqueta de romaní.

8

Tanquem els laterals de forma hermètica.

9

Abans de tancar la part superior, afegim un rajolí de Vi Blanc Sisquella.

10

Tanquem hermèticament la part superior i disposem al forn (preescalfat previament a 180ºC) durant 18 min.

11

Servim inmediatament obrint la papillota al darrer moment per notar l’aroma.

12

Amanim amb un raig de Pons Selección Familiar Arbequina.

13

Unes gotes de Pons Vinagre Moscatell són fantàstiques per amanir aquesta recepta.

Observacions:
14

• Tallar juliana és tallar a tires fines.
• Podem demanar que ens desespinin el peix
a la peixateria.
• El lluç, el turbot, l’orada, el bacallà fresc,
el salmó o la truita de riu són ideals per
aquesta recepta.

Notes

LLOBARRO EN PAPILLOTA