ESPECIAL NADAL – OU, PATATA, GAROTA I SAFRÀ

CategoryDifficultyIntermediate
Total Time1 hr

  4 PAX - Temps 60m 



INGREDIENTS

 4 ous de gallina ben frescos
 100 g de patata
 100 g de porro net
 40 ml de llet
 40 ml de brou de pollastre
 75 ml de nata
 4 Garotes
 Sal Maldon
 Un polsim de pebre
Maridem:


ELABORACIÓ

1

En una paella amb l'Oli Extra Verge Selecció familiar sofregim el porro i la patata fins suar.

2

Salpebrem el conjunt i afegim el brou de pollastre i la llet. Coure durant 25 minuts.

3

Afegir la nata i l'Oli Verd Pons i turbinar el conjunt fins que quedi ben lligat.

4

Passar la crema de patata per un colador fi, rectificar de sal i pebre i reservar.

5

En una olla amb 1 litre d'aigua bullint, afegim un bon polsim de sal, el vinagre i portem a ebullició.

6

Casquem els ous un a un dins d'un bowl, generem un remolí en l'aigua en ebullició i tirem un ou dins del remolí. Deixem coure
entre 2 i 4 minuts en funció a la mida de l'ou.

7

Netegem les garotes i en treiem les 5 gònades. Reservem

Emplatem:
8

En un got, bowl, pot de conserva o utensili que creiem oportú disposem:

9

Un ou potxat amb un polsim de sal i de pebre i unes gotes d'oli de safrà.

10

Cinc gònades de garota.

11

Una part de crema de patata.


 

Ingredients

 4 ous de gallina ben frescos
 100 g de patata
 100 g de porro net
 40 ml de llet
 40 ml de brou de pollastre
 75 ml de nata
 4 Garotes
 Sal Maldon
 Un polsim de pebre
Maridem:

Directions

1

En una paella amb l'Oli Extra Verge Selecció familiar sofregim el porro i la patata fins suar.

2

Salpebrem el conjunt i afegim el brou de pollastre i la llet. Coure durant 25 minuts.

3

Afegir la nata i l'Oli Verd Pons i turbinar el conjunt fins que quedi ben lligat.

4

Passar la crema de patata per un colador fi, rectificar de sal i pebre i reservar.

5

En una olla amb 1 litre d'aigua bullint, afegim un bon polsim de sal, el vinagre i portem a ebullició.

6

Casquem els ous un a un dins d'un bowl, generem un remolí en l'aigua en ebullició i tirem un ou dins del remolí. Deixem coure
entre 2 i 4 minuts en funció a la mida de l'ou.

7

Netegem les garotes i en treiem les 5 gònades. Reservem

Emplatem:
8

En un got, bowl, pot de conserva o utensili que creiem oportú disposem:

9

Un ou potxat amb un polsim de sal i de pebre i unes gotes d'oli de safrà.

10

Cinc gònades de garota.

11

Una part de crema de patata.

Notes

ESPECIAL NADAL – OU, PATATA, GAROTA I SAFRÀ