4 PAX - Temps 60m
INGREDIENTS
ELABORACIÓ
En una paella amb l'Oli Extra Verge Selecció familiar sofregim el porro i la patata fins suar.
Salpebrem el conjunt i afegim el brou de pollastre i la llet. Coure durant 25 minuts.
Afegir la nata i l'Oli Verd Pons i turbinar el conjunt fins que quedi ben lligat.
Passar la crema de patata per un colador fi, rectificar de sal i pebre i reservar.
En una olla amb 1 litre d'aigua bullint, afegim un bon polsim de sal, el vinagre i portem a ebullició.
Casquem els ous un a un dins d'un bowl, generem un remolí en l'aigua en ebullició i tirem un ou dins del remolí. Deixem coure
entre 2 i 4 minuts en funció a la mida de l'ou.
Netegem les garotes i en treiem les 5 gònades. Reservem
En un got, bowl, pot de conserva o utensili que creiem oportú disposem:
Un ou potxat amb un polsim de sal i de pebre i unes gotes d'oli de safrà.
Cinc gònades de garota.
Una part de crema de patata.
Ingredients
Directions
En una paella amb l'Oli Extra Verge Selecció familiar sofregim el porro i la patata fins suar.
Salpebrem el conjunt i afegim el brou de pollastre i la llet. Coure durant 25 minuts.
Afegir la nata i l'Oli Verd Pons i turbinar el conjunt fins que quedi ben lligat.
Passar la crema de patata per un colador fi, rectificar de sal i pebre i reservar.
En una olla amb 1 litre d'aigua bullint, afegim un bon polsim de sal, el vinagre i portem a ebullició.
Casquem els ous un a un dins d'un bowl, generem un remolí en l'aigua en ebullició i tirem un ou dins del remolí. Deixem coure
entre 2 i 4 minuts en funció a la mida de l'ou.
Netegem les garotes i en treiem les 5 gònades. Reservem
En un got, bowl, pot de conserva o utensili que creiem oportú disposem:
Un ou potxat amb un polsim de sal i de pebre i unes gotes d'oli de safrà.
Cinc gònades de garota.
Una part de crema de patata.