5 PAX - Temps 60m
INGREDIENTS
ELABORACIÓ
Tallem la massa en troços de 65 gr, funyim la massa i deixem reposar per que perdi nervi
Mentres la massa reposa; netegem les vieires i reservem la carn i el corall per separat
Sofregim la ceba en l'Oli Verge Selecció Familiar fins que sigui ben melosa
Afegim el vi blanc a la ceba sofregida i deixem evaporar
Afegim els coralls de la vieira i els saltegem durant 2 minuts
Afegim el brou de peix i deixem bullir 5 minuts. Tastem i rectifiquem de sal
Passem el conjunt per un vas batedor i ho deixem ben fi. Colem si cal. Reservem
Preescalfem el forn a 190.
Tallem la carbassa a dauets i la saltegem salpebrada amb oli, sal i pebre.
Estirem les boles de massa de coca i disposem en una safata de forn antiadherent
Disposem la carbassa saltada al dente sobre les coques crues
Posem les coques al forn entre 10 i 15 minuts aproximadament fins que quedin daurades i cruixents. Reservem.
Tallem la vieira transversalment. Salpebrem, Marquem en una paella ben calenta amb una gota d'oli verge durant 1 minut de cocció total perquè no quedi resseca.
Disposem el micromezclum en un bowl i amanim amb l'oli de taronja.
Al fons del plat la coca de carbassa, sobre la coca una culleradeta d'emulsió de corall de vieira. Sobre la emulsió els talls de vieira amb un punt de sal maldon. Sobre la vieira un raig d'Oli Verd Pons i sobre la vieira un bouquet de micromezclum amb oli de taronja.
Ingredients
Directions
Tallem la massa en troços de 65 gr, funyim la massa i deixem reposar per que perdi nervi
Mentres la massa reposa; netegem les vieires i reservem la carn i el corall per separat
Sofregim la ceba en l'Oli Verge Selecció Familiar fins que sigui ben melosa
Afegim el vi blanc a la ceba sofregida i deixem evaporar
Afegim els coralls de la vieira i els saltegem durant 2 minuts
Afegim el brou de peix i deixem bullir 5 minuts. Tastem i rectifiquem de sal
Passem el conjunt per un vas batedor i ho deixem ben fi. Colem si cal. Reservem
Preescalfem el forn a 190.
Tallem la carbassa a dauets i la saltegem salpebrada amb oli, sal i pebre.
Estirem les boles de massa de coca i disposem en una safata de forn antiadherent
Disposem la carbassa saltada al dente sobre les coques crues
Posem les coques al forn entre 10 i 15 minuts aproximadament fins que quedin daurades i cruixents. Reservem.
Tallem la vieira transversalment. Salpebrem, Marquem en una paella ben calenta amb una gota d'oli verge durant 1 minut de cocció total perquè no quedi resseca.
Disposem el micromezclum en un bowl i amanim amb l'oli de taronja.
Al fons del plat la coca de carbassa, sobre la coca una culleradeta d'emulsió de corall de vieira. Sobre la emulsió els talls de vieira amb un punt de sal maldon. Sobre la vieira un raig d'Oli Verd Pons i sobre la vieira un bouquet de micromezclum amb oli de taronja.