ESPECIAL NADAL – COCA DE CARBASSA, TARONJA I VIEIRA

CategoryDifficultyIntermediate
Total Time1 hr

  5 PAX - Temps 60m 



INGREDIENTS

 300 g Massa de coca
 200 g Carbassa violí tallada a daus
 5 Vieires fresques
 1 manat de micro mezclum
 100 g Ceba tallada molt fina
 100 ml Fumet de Peix
 15 ml Vi blanc
 1 polsim sal maldon
 Pebre negre mòlt
Maridem:


ELABORACIÓ

1

Tallem la massa en troços de 65 gr, funyim la massa i deixem reposar per que perdi nervi

2

Mentres la massa reposa; netegem les vieires i reservem la carn i el corall per separat

3

Sofregim la ceba en l'Oli Verge Selecció Familiar fins que sigui ben melosa

4

Afegim el vi blanc a la ceba sofregida i deixem evaporar

5

Afegim els coralls de la vieira i els saltegem durant 2 minuts

6

Afegim el brou de peix i deixem bullir 5 minuts. Tastem i rectifiquem de sal

7

Passem el conjunt per un vas batedor i ho deixem ben fi. Colem si cal. Reservem

8

Preescalfem el forn a 190.

9

Tallem la carbassa a dauets i la saltegem salpebrada amb oli, sal i pebre.

10

Estirem les boles de massa de coca i disposem en una safata de forn antiadherent

11

Disposem la carbassa saltada al dente sobre les coques crues

12

Posem les coques al forn entre 10 i 15 minuts aproximadament fins que quedin daurades i cruixents. Reservem.

13

Tallem la vieira transversalment. Salpebrem, Marquem en una paella ben calenta amb una gota d'oli verge durant 1 minut de cocció total perquè no quedi resseca.

14

Disposem el micromezclum en un bowl i amanim amb l'oli de taronja.

Emplatem:
15

Al fons del plat la coca de carbassa, sobre la coca una culleradeta d'emulsió de corall de vieira. Sobre la emulsió els talls de vieira amb un punt de sal maldon. Sobre la vieira un raig d'Oli Verd Pons i sobre la vieira un bouquet de micromezclum amb oli de taronja.


 

Ingredients

 300 g Massa de coca
 200 g Carbassa violí tallada a daus
 5 Vieires fresques
 1 manat de micro mezclum
 100 g Ceba tallada molt fina
 100 ml Fumet de Peix
 15 ml Vi blanc
 1 polsim sal maldon
 Pebre negre mòlt
Maridem:

Directions

1

Tallem la massa en troços de 65 gr, funyim la massa i deixem reposar per que perdi nervi

2

Mentres la massa reposa; netegem les vieires i reservem la carn i el corall per separat

3

Sofregim la ceba en l'Oli Verge Selecció Familiar fins que sigui ben melosa

4

Afegim el vi blanc a la ceba sofregida i deixem evaporar

5

Afegim els coralls de la vieira i els saltegem durant 2 minuts

6

Afegim el brou de peix i deixem bullir 5 minuts. Tastem i rectifiquem de sal

7

Passem el conjunt per un vas batedor i ho deixem ben fi. Colem si cal. Reservem

8

Preescalfem el forn a 190.

9

Tallem la carbassa a dauets i la saltegem salpebrada amb oli, sal i pebre.

10

Estirem les boles de massa de coca i disposem en una safata de forn antiadherent

11

Disposem la carbassa saltada al dente sobre les coques crues

12

Posem les coques al forn entre 10 i 15 minuts aproximadament fins que quedin daurades i cruixents. Reservem.

13

Tallem la vieira transversalment. Salpebrem, Marquem en una paella ben calenta amb una gota d'oli verge durant 1 minut de cocció total perquè no quedi resseca.

14

Disposem el micromezclum en un bowl i amanim amb l'oli de taronja.

Emplatem:
15

Al fons del plat la coca de carbassa, sobre la coca una culleradeta d'emulsió de corall de vieira. Sobre la emulsió els talls de vieira amb un punt de sal maldon. Sobre la vieira un raig d'Oli Verd Pons i sobre la vieira un bouquet de micromezclum amb oli de taronja.

Notes

ESPECIAL NADAL – COCA DE CARBASSA, TARONJA I VIEIRA