4 PAX - Temps 30 min
Útils: Forn, safata i paper de forn, Sauté, Ratllador/laminador
Veure recepta en PDF o imprimir
INGREDIENTS
ELABORACIÓ
Folrem una safata de forn amb paper de cocció.
Estirem la massa de coca/pizza i la disposem a sobre de la safata folrada.
Tallem la ceba en juliana i la saltegem lleugerament en una sâuté amb
una mica d’oli Pons Selecció Familiar OOVE Arbequina durant 5 minuts
(al dente).
Tallem els portobello a quarts.
Tallem la mozzarella a daus.
Repartim els ingredients a sobre de la superfície de la massa de coca
(ceba, xampinyons i mozzarella) Salpebrem el conjunt.
Preescalfem el forn entre 180 i 200ºC.
Disposem la coca al forn durant 12 minuts aproximats.
Un cop cuita (la massa ha de quedar daurada) afegim els talls de pernil
de Jabugo.
Una vegada a taula, ratllem la tòfona a sobre de la coca i amanim amb un
raig d’oli Pons infusionat amb Tòfona Blanca/Negra.
Ingredients
Directions
Folrem una safata de forn amb paper de cocció.
Estirem la massa de coca/pizza i la disposem a sobre de la safata folrada.
Tallem la ceba en juliana i la saltegem lleugerament en una sâuté amb
una mica d’oli Pons Selecció Familiar OOVE Arbequina durant 5 minuts
(al dente).
Tallem els portobello a quarts.
Tallem la mozzarella a daus.
Repartim els ingredients a sobre de la superfície de la massa de coca
(ceba, xampinyons i mozzarella) Salpebrem el conjunt.
Preescalfem el forn entre 180 i 200ºC.
Disposem la coca al forn durant 12 minuts aproximats.
Un cop cuita (la massa ha de quedar daurada) afegim els talls de pernil
de Jabugo.
Una vegada a taula, ratllem la tòfona a sobre de la coca i amanim amb un
raig d’oli Pons infusionat amb Tòfona Blanca/Negra.