COCA DE MOZZARELLA, JABUGO I VERDURES AMB TÒFONA

CategoryDifficultyBeginner
Total Time30 mins

  4 PAX - Temps 30 min

Útils: Forn, safata i paper de forn, Sauté, Ratllador/laminador

Veure recepta en PDF o imprimir



INGREDIENTS

 400 g Massa de coca
 120 g Ceba morada pelada
 8 Xampinyons portobello mitjans
 250 g Mozzarella fresca
 50 g Pernil de Jabugo
 12 g Tòfona Fresca
Maridem:


ELABORACIÓ

1

Folrem una safata de forn amb paper de cocció.

2

Estirem la massa de coca/pizza i la disposem a sobre de la safata folrada.

3

Tallem la ceba en juliana i la saltegem lleugerament en una sâuté amb
una mica d’oli Pons Selecció Familiar OOVE Arbequina durant 5 minuts
(al dente).

4

Tallem els portobello a quarts.

5

Tallem la mozzarella a daus.

6

Repartim els ingredients a sobre de la superfície de la massa de coca
(ceba, xampinyons i mozzarella) Salpebrem el conjunt.

7

Preescalfem el forn entre 180 i 200ºC.

8

Disposem la coca al forn durant 12 minuts aproximats.

9

Un cop cuita (la massa ha de quedar daurada) afegim els talls de pernil
de Jabugo.

10

Una vegada a taula, ratllem la tòfona a sobre de la coca i amanim amb un
raig d’oli Pons infusionat amb Tòfona Blanca/Negra.


 

Ingredients

 400 g Massa de coca
 120 g Ceba morada pelada
 8 Xampinyons portobello mitjans
 250 g Mozzarella fresca
 50 g Pernil de Jabugo
 12 g Tòfona Fresca
Maridem:

Directions

1

Folrem una safata de forn amb paper de cocció.

2

Estirem la massa de coca/pizza i la disposem a sobre de la safata folrada.

3

Tallem la ceba en juliana i la saltegem lleugerament en una sâuté amb
una mica d’oli Pons Selecció Familiar OOVE Arbequina durant 5 minuts
(al dente).

4

Tallem els portobello a quarts.

5

Tallem la mozzarella a daus.

6

Repartim els ingredients a sobre de la superfície de la massa de coca
(ceba, xampinyons i mozzarella) Salpebrem el conjunt.

7

Preescalfem el forn entre 180 i 200ºC.

8

Disposem la coca al forn durant 12 minuts aproximats.

9

Un cop cuita (la massa ha de quedar daurada) afegim els talls de pernil
de Jabugo.

10

Una vegada a taula, ratllem la tòfona a sobre de la coca i amanim amb un
raig d’oli Pons infusionat amb Tòfona Blanca/Negra.

Notes

COCA DE MOZZARELLA, JABUGO I VERDURES AMB TÒFONA