COCA CAPRESSE AMB PINYONS, RÚCULA Y OLI VERT

CategoryDifficultyIntermediate
Total Time1 hr

   15 PAX - Temps 1h  

Útils: Forn, Safata de forn, Balança

Veure recepta en PDF o imprimir



INGREDIENTS

 1 kg Massa de Coca
Per al farcit:
 1 kg Tomàquet monterosa
 5 Burratines de búfala (sense lactosa)
 45 g Pinyons Mediterranis
 20 g Rúcula selvàtica
 Sal
 Pebre negre
Maridem


ELABORACIÓ

1

Tallem la massa en trossos de 65 g i funyim boles. Deixem reposar 2 hores.

Mentre la massa reposa:
2

Tallem el tomàquet a mitges rodelles.

3

Tallem la burratta per la meitat.

4

Torrem els pinyons al forn o en una paella amb un rajolí de Pons Selección
Familiar Arbequina OOVE.

5

Estirem les boles amb un polsim de farina deixant les vores més amples.

6

Disposem dues mitges rodelles de tomàquet a sobre de la massa.

7

Untem una safata de forn amb un raig d’oli o folrem amb paper
antiadherent.

8

Preescalfem el forn a 180 ºC.

9

Disposem totes les coques crues amb el tomàquet a la safata de forn.

10

Posem la safata a la part baixa del forn durant 10 minuts.

11

La coca augmentarà el seu volum en cocció i es daurarà.

12

Retirem les coques i deixem refredar a temperatura ambient.

Un cop freda la coca ens disposem a emplatar:
13

A sobre del tomàquet disposem la burratta.

14

Empolvorarem cada coca amb 5 gr de pinyons.

15

Salpebrem el conjunt.

16

Disposem un petit bouquet de rúcula a sobre de cada coca.

17

Amanim el conjunt amb un bon raig de Pons Oli Verd i unes gotes de Pons
Nonno Vinagre Balsàmic.

 

Ingredients

 1 kg Massa de Coca
Per al farcit:
 1 kg Tomàquet monterosa
 5 Burratines de búfala (sense lactosa)
 45 g Pinyons Mediterranis
 20 g Rúcula selvàtica
 Sal
 Pebre negre
Maridem

Directions

1

Tallem la massa en trossos de 65 g i funyim boles. Deixem reposar 2 hores.

Mentre la massa reposa:
2

Tallem el tomàquet a mitges rodelles.

3

Tallem la burratta per la meitat.

4

Torrem els pinyons al forn o en una paella amb un rajolí de Pons Selección
Familiar Arbequina OOVE.

5

Estirem les boles amb un polsim de farina deixant les vores més amples.

6

Disposem dues mitges rodelles de tomàquet a sobre de la massa.

7

Untem una safata de forn amb un raig d’oli o folrem amb paper
antiadherent.

8

Preescalfem el forn a 180 ºC.

9

Disposem totes les coques crues amb el tomàquet a la safata de forn.

10

Posem la safata a la part baixa del forn durant 10 minuts.

11

La coca augmentarà el seu volum en cocció i es daurarà.

12

Retirem les coques i deixem refredar a temperatura ambient.

Un cop freda la coca ens disposem a emplatar:
13

A sobre del tomàquet disposem la burratta.

14

Empolvorarem cada coca amb 5 gr de pinyons.

15

Salpebrem el conjunt.

16

Disposem un petit bouquet de rúcula a sobre de cada coca.

17

Amanim el conjunt amb un bon raig de Pons Oli Verd i unes gotes de Pons
Nonno Vinagre Balsàmic.

COCA CAPRESSE AMB PINYONS, RÚCULA Y OLI VERT