15 PAX - Temps 1h
Útils: Forn, Safata de forn, Balança
Veure recepta en PDF o imprimir
INGREDIENTS
ELABORACIÓ
Tallem la massa en trossos de 65 g i funyim boles. Deixem reposar 2 hores.
Tallem el tomàquet a mitges rodelles.
Tallem la burratta per la meitat.
Torrem els pinyons al forn o en una paella amb un rajolí de Pons Selección
Familiar Arbequina OOVE.
Estirem les boles amb un polsim de farina deixant les vores més amples.
Disposem dues mitges rodelles de tomàquet a sobre de la massa.
Untem una safata de forn amb un raig d’oli o folrem amb paper
antiadherent.
Preescalfem el forn a 180 ºC.
Disposem totes les coques crues amb el tomàquet a la safata de forn.
Posem la safata a la part baixa del forn durant 10 minuts.
La coca augmentarà el seu volum en cocció i es daurarà.
Retirem les coques i deixem refredar a temperatura ambient.
A sobre del tomàquet disposem la burratta.
Empolvorarem cada coca amb 5 gr de pinyons.
Salpebrem el conjunt.
Disposem un petit bouquet de rúcula a sobre de cada coca.
Amanim el conjunt amb un bon raig de Pons Oli Verd i unes gotes de Pons
Nonno Vinagre Balsàmic.
Ingredients
Directions
Tallem la massa en trossos de 65 g i funyim boles. Deixem reposar 2 hores.
Tallem el tomàquet a mitges rodelles.
Tallem la burratta per la meitat.
Torrem els pinyons al forn o en una paella amb un rajolí de Pons Selección
Familiar Arbequina OOVE.
Estirem les boles amb un polsim de farina deixant les vores més amples.
Disposem dues mitges rodelles de tomàquet a sobre de la massa.
Untem una safata de forn amb un raig d’oli o folrem amb paper
antiadherent.
Preescalfem el forn a 180 ºC.
Disposem totes les coques crues amb el tomàquet a la safata de forn.
Posem la safata a la part baixa del forn durant 10 minuts.
La coca augmentarà el seu volum en cocció i es daurarà.
Retirem les coques i deixem refredar a temperatura ambient.
A sobre del tomàquet disposem la burratta.
Empolvorarem cada coca amb 5 gr de pinyons.
Salpebrem el conjunt.
Disposem un petit bouquet de rúcula a sobre de cada coca.
Amanim el conjunt amb un bon raig de Pons Oli Verd i unes gotes de Pons
Nonno Vinagre Balsàmic.