15 PAX - Temps 1h
Útils: Forn, Safata de forn, Balança
Veure recepta en PDF o imprimir
INGREDIENTS
1 kg Massa de Coca
Per al farcit:
1 kg Tomàquet monterosa
5 Burratines de búfala (sense lactosa)
45 g Pinyons Mediterranis
20 g Rúcula selvàtica
Sal
Pebre negre
Maridem
ELABORACIÓ
1Tallem la massa en trossos de 65 g i funyim boles. Deixem reposar 2 hores.
Mentre la massa reposa:
2Tallem el tomàquet a mitges rodelles.
3Tallem la burratta per la meitat.
4Torrem els pinyons al forn o en una paella amb un rajolí de Pons Selección
Familiar Arbequina OOVE.
5Estirem les boles amb un polsim de farina deixant les vores més amples.
6Disposem dues mitges rodelles de tomàquet a sobre de la massa.
7Untem una safata de forn amb un raig d’oli o folrem amb paper
antiadherent.
8Preescalfem el forn a 180 ºC.
9Disposem totes les coques crues amb el tomàquet a la safata de forn.
10Posem la safata a la part baixa del forn durant 10 minuts.
11La coca augmentarà el seu volum en cocció i es daurarà.
12Retirem les coques i deixem refredar a temperatura ambient.
Un cop freda la coca ens disposem a emplatar:
13A sobre del tomàquet disposem la burratta.
14Empolvorarem cada coca amb 5 gr de pinyons.
16Disposem un petit bouquet de rúcula a sobre de cada coca.
17Amanim el conjunt amb un bon raig de Pons Oli Verd i unes gotes de Pons
Nonno Vinagre Balsàmic.
Ingredients
1 kg Massa de Coca
Per al farcit:
1 kg Tomàquet monterosa
5 Burratines de búfala (sense lactosa)
45 g Pinyons Mediterranis
20 g Rúcula selvàtica
Sal
Pebre negre
Maridem
Directions
1Tallem la massa en trossos de 65 g i funyim boles. Deixem reposar 2 hores.
Mentre la massa reposa:
2Tallem el tomàquet a mitges rodelles.
3Tallem la burratta per la meitat.
4Torrem els pinyons al forn o en una paella amb un rajolí de Pons Selección
Familiar Arbequina OOVE.
5Estirem les boles amb un polsim de farina deixant les vores més amples.
6Disposem dues mitges rodelles de tomàquet a sobre de la massa.
7Untem una safata de forn amb un raig d’oli o folrem amb paper
antiadherent.
8Preescalfem el forn a 180 ºC.
9Disposem totes les coques crues amb el tomàquet a la safata de forn.
10Posem la safata a la part baixa del forn durant 10 minuts.
11La coca augmentarà el seu volum en cocció i es daurarà.
12Retirem les coques i deixem refredar a temperatura ambient.
Un cop freda la coca ens disposem a emplatar:
13A sobre del tomàquet disposem la burratta.
14Empolvorarem cada coca amb 5 gr de pinyons.
16Disposem un petit bouquet de rúcula a sobre de cada coca.
17Amanim el conjunt amb un bon raig de Pons Oli Verd i unes gotes de Pons
Nonno Vinagre Balsàmic.
COCA CAPRESSE AMB PINYONS, RÚCULA I OLI VERD