8 PAX - Temp 50min.
Útils: Batidora de varilles, bowl, ganivet, forn i safata
de forn
Veure recepta en PDF o imprimir
INGREDIENTS
ELABORACIÓ
Pelem i tallem la poma golden a dauets petits i l’escaldem en aigua bullent
durant 1 minut. Escorrem la poma, la deixem refredar i la reservem.
En un recipient, batem els ous i el sucre de canya amb unes varilles fins
que la barreja dobli el seu volum.
Fonem la xocolata al bany maria amb compte que no hi entri gens d’aigua.
També podem fondre la xocolata al microones amb compte que no es
cremi. (35ºC)
Un cop fosa la xocolata esperem que baixi la temperatura fins a 30ºC
i afegim Pons Selección Familiar Orgànic progressivament mentre
remenem per tal que els dos elements quedin integrats.
Aboquem la barreja de xocolata amb Pons Selección Familiar Orgànic al
bol dels ous amb sucre que hem muntat prèviament. Remenem el conjunt
Tamisem la farina junt amb el cacau, afegim la sal i els reservem.
Afegim la farina tamisada i el polsim de sal progressivament i remenant
amb varilles delicadament per tal que s’integri al conjunt.
Posem la poma a daus i la integrem delicadament.
Folrem amb paper de cocció una safata de forn i li afegim la massa de
brownie.
Per repartir la massa de brownie de manera llisa i homogènia en la safata
de forn, ens podem ajudar amb una espàtula o cullera.
La massa en la safata ha de tindre uns 2 cm d’alçada (cal escollir bé la
mida de la safata de forn)
Posar la safata al forn preescalfat durant 20-22 minuts a 180ºC.
Per saber si està cuita la massa del brownie, clavem un escuradents que
ha de sortir humit però net.
Deixar refredar i tallar a porcions.
Ingredients
Directions
Pelem i tallem la poma golden a dauets petits i l’escaldem en aigua bullent
durant 1 minut. Escorrem la poma, la deixem refredar i la reservem.
En un recipient, batem els ous i el sucre de canya amb unes varilles fins
que la barreja dobli el seu volum.
Fonem la xocolata al bany maria amb compte que no hi entri gens d’aigua.
També podem fondre la xocolata al microones amb compte que no es
cremi. (35ºC)
Un cop fosa la xocolata esperem que baixi la temperatura fins a 30ºC
i afegim Pons Selección Familiar Orgànic progressivament mentre
remenem per tal que els dos elements quedin integrats.
Aboquem la barreja de xocolata amb Pons Selección Familiar Orgànic al
bol dels ous amb sucre que hem muntat prèviament. Remenem el conjunt
Tamisem la farina junt amb el cacau, afegim la sal i els reservem.
Afegim la farina tamisada i el polsim de sal progressivament i remenant
amb varilles delicadament per tal que s’integri al conjunt.
Posem la poma a daus i la integrem delicadament.
Folrem amb paper de cocció una safata de forn i li afegim la massa de
brownie.
Per repartir la massa de brownie de manera llisa i homogènia en la safata
de forn, ens podem ajudar amb una espàtula o cullera.
La massa en la safata ha de tindre uns 2 cm d’alçada (cal escollir bé la
mida de la safata de forn)
Posar la safata al forn preescalfat durant 20-22 minuts a 180ºC.
Per saber si està cuita la massa del brownie, clavem un escuradents que
ha de sortir humit però net.
Deixar refredar i tallar a porcions.