BROWNIE DE XOCOLATA I POMA AMB OOVE ORGÀNIC

CategoryDifficultyBeginner
Total Time50 mins

   8 PAX - Temp 50min.  

Útils: Batidora de varilles, bowl, ganivet, forn i safata
de forn

Veure recepta en PDF o imprimir



INGREDIENTS

 115 g Xocolata (mínim 70% cacau)
 1 Poma “Golden”
 70 g Farina d’espelta
 30 g Cacau en pols
 1 Polsim de sal
 3 Ous
 160 g Sucre de canya
Maridem:


ELABORACIÓ

1

Pelem i tallem la poma golden a dauets petits i l’escaldem en aigua bullent
durant 1 minut. Escorrem la poma, la deixem refredar i la reservem.

2

En un recipient, batem els ous i el sucre de canya amb unes varilles fins
que la barreja dobli el seu volum.

3

Fonem la xocolata al bany maria amb compte que no hi entri gens d’aigua.
També podem fondre la xocolata al microones amb compte que no es
cremi. (35ºC)

4

Un cop fosa la xocolata esperem que baixi la temperatura fins a 30ºC
i afegim Pons Selección Familiar Orgànic progressivament mentre
remenem per tal que els dos elements quedin integrats.

5

Aboquem la barreja de xocolata amb Pons Selección Familiar Orgànic al
bol dels ous amb sucre que hem muntat prèviament. Remenem el conjunt

6

Tamisem la farina junt amb el cacau, afegim la sal i els reservem.

7

Afegim la farina tamisada i el polsim de sal progressivament i remenant
amb varilles delicadament per tal que s’integri al conjunt.

8

Posem la poma a daus i la integrem delicadament.

9

Folrem amb paper de cocció una safata de forn i li afegim la massa de
brownie.

10

Per repartir la massa de brownie de manera llisa i homogènia en la safata
de forn, ens podem ajudar amb una espàtula o cullera.

11

La massa en la safata ha de tindre uns 2 cm d’alçada (cal escollir bé la
mida de la safata de forn)

12

Posar la safata al forn preescalfat durant 20-22 minuts a 180ºC.

13

Per saber si està cuita la massa del brownie, clavem un escuradents que
ha de sortir humit però net.

14

Deixar refredar i tallar a porcions.


 

Ingredients

 115 g Xocolata (mínim 70% cacau)
 1 Poma “Golden”
 70 g Farina d’espelta
 30 g Cacau en pols
 1 Polsim de sal
 3 Ous
 160 g Sucre de canya
Maridem:

Directions

1

Pelem i tallem la poma golden a dauets petits i l’escaldem en aigua bullent
durant 1 minut. Escorrem la poma, la deixem refredar i la reservem.

2

En un recipient, batem els ous i el sucre de canya amb unes varilles fins
que la barreja dobli el seu volum.

3

Fonem la xocolata al bany maria amb compte que no hi entri gens d’aigua.
També podem fondre la xocolata al microones amb compte que no es
cremi. (35ºC)

4

Un cop fosa la xocolata esperem que baixi la temperatura fins a 30ºC
i afegim Pons Selección Familiar Orgànic progressivament mentre
remenem per tal que els dos elements quedin integrats.

5

Aboquem la barreja de xocolata amb Pons Selección Familiar Orgànic al
bol dels ous amb sucre que hem muntat prèviament. Remenem el conjunt

6

Tamisem la farina junt amb el cacau, afegim la sal i els reservem.

7

Afegim la farina tamisada i el polsim de sal progressivament i remenant
amb varilles delicadament per tal que s’integri al conjunt.

8

Posem la poma a daus i la integrem delicadament.

9

Folrem amb paper de cocció una safata de forn i li afegim la massa de
brownie.

10

Per repartir la massa de brownie de manera llisa i homogènia en la safata
de forn, ens podem ajudar amb una espàtula o cullera.

11

La massa en la safata ha de tindre uns 2 cm d’alçada (cal escollir bé la
mida de la safata de forn)

12

Posar la safata al forn preescalfat durant 20-22 minuts a 180ºC.

13

Per saber si està cuita la massa del brownie, clavem un escuradents que
ha de sortir humit però net.

14

Deixar refredar i tallar a porcions.

Notes

BROWNIE DE XOCOLATA I POMA AMB OOVE ORGÀNIC