CategoryPastasDifficultyBeginner
4PAX - Temps 30 min.
Útils: Olla, Forn amb safata, puntilla i fusta de tall, vas batedor
Veure recepta en PDF o imprimir
INGREDIENTS
200 g Pasta
40 g Fulles d’espinac baby fresca
100 g Tomàquet xerri
125 g Mozzarella fresca
50 g Bacon
50 g Olives negres sense os
25 g Nous
Fulles d’orenga fresca o seca
Sal
Pebre
Maridem:
ELABORACIÓ
1Posem una olla amb 3 litres d’aigua a bullir ( amb proporció de 10 g de sal per litre d’aigua) amb un raig generós d’oli Pons Selección Familiar OOVE Tradicional.
2Quan l’aigua bull, afegim la pasta, remenem inmediatament i deixem bullir el temps recomanat pel productor.
3Un cop la pasta és al dente, l’escorrem i deixem refredar estirant-la sobre una superficie neta (una safata de forn per exemple) i l’amanim amb un raig d’oli Pons Selección Familiar OOVE Tradicional fins que es refredi (mai passar la pasta sota l’aigua freda per refredar) Remenem un parell de cops fins que sigui freda i reservem.
4Tallem els tomàquets xerri per la meitat i els posem en una safata de forn salpebrats i amanits amb un raig d’oli Pons Selección Familiar OOVE Tradicional juntament amb el bacon tallat a quadradets petits.
5Disposem la safata de tomàquets i bacon 4 minuts al forn preescalfat a 180’ªC.
6Un cop cuits els tomàquets i el bacon els deixem refredar i els reservem.
7Disposem les olives negres en un vas batedor amb la meitat del seu pès en oli Pons Selección Familiar OOVE Tradicional i un polsim pebre. Triturem el conjunt i reservem.
8Tallem la mozzarella fresca al gust i reservem.
9Barrejem la pasta amb l’oli d’olives negres i les fulles d’orenga.
10Emplatem la pasta en bols individuals.
11Decorem amb el tomàquet, el bacon, les nous i unes fulles fresques d’espinac.
12Amanim amb unes gotes d’oli Pons Infusionat amb Orenga i unes gotes de vinagre Pons Merlot.
Ingredients
200 g Pasta
40 g Fulles d’espinac baby fresca
100 g Tomàquet xerri
125 g Mozzarella fresca
50 g Bacon
50 g Olives negres sense os
25 g Nous
Fulles d’orenga fresca o seca
Sal
Pebre
Maridem:
Directions
1Posem una olla amb 3 litres d’aigua a bullir ( amb proporció de 10 g de sal per litre d’aigua) amb un raig generós d’oli Pons Selección Familiar OOVE Tradicional.
2Quan l’aigua bull, afegim la pasta, remenem inmediatament i deixem bullir el temps recomanat pel productor.
3Un cop la pasta és al dente, l’escorrem i deixem refredar estirant-la sobre una superficie neta (una safata de forn per exemple) i l’amanim amb un raig d’oli Pons Selección Familiar OOVE Tradicional fins que es refredi (mai passar la pasta sota l’aigua freda per refredar) Remenem un parell de cops fins que sigui freda i reservem.
4Tallem els tomàquets xerri per la meitat i els posem en una safata de forn salpebrats i amanits amb un raig d’oli Pons Selección Familiar OOVE Tradicional juntament amb el bacon tallat a quadradets petits.
5Disposem la safata de tomàquets i bacon 4 minuts al forn preescalfat a 180’ªC.
6Un cop cuits els tomàquets i el bacon els deixem refredar i els reservem.
7Disposem les olives negres en un vas batedor amb la meitat del seu pès en oli Pons Selección Familiar OOVE Tradicional i un polsim pebre. Triturem el conjunt i reservem.
8Tallem la mozzarella fresca al gust i reservem.
9Barrejem la pasta amb l’oli d’olives negres i les fulles d’orenga.
10Emplatem la pasta en bols individuals.
11Decorem amb el tomàquet, el bacon, les nous i unes fulles fresques d’espinac.
12Amanim amb unes gotes d’oli Pons Infusionat amb Orenga i unes gotes de vinagre Pons Merlot.
AMANIDA DE PASTA, MOZZARELLA I OLIVES