4PAX - Temps 30 min.
Útils: Olla, Forn amb safata, puntilla i fusta de tall, vas batedor
Veure recepta en PDF o imprimir
INGREDIENTS
ELABORACIÓ
Posem una olla amb 3 litres d’aigua a bullir ( amb proporció de 10 g de sal per litre d’aigua) amb un raig generós d’oli Pons Selección Familiar OOVE Tradicional.
Quan l’aigua bull, afegim la pasta, remenem inmediatament i deixem bullir el temps recomanat pel productor.
Un cop la pasta és al dente, l’escorrem i deixem refredar estirant-la sobre una superficie neta (una safata de forn per exemple) i l’amanim amb un raig d’oli Pons Selección Familiar OOVE Tradicional fins que es refredi (mai passar la pasta sota l’aigua freda per refredar) Remenem un parell de cops fins que sigui freda i reservem.
Tallem els tomàquets xerri per la meitat i els posem en una safata de forn salpebrats i amanits amb un raig d’oli Pons Selección Familiar OOVE Tradicional juntament amb el bacon tallat a quadradets petits.
Disposem la safata de tomàquets i bacon 4 minuts al forn preescalfat a 180’ªC.
Un cop cuits els tomàquets i el bacon els deixem refredar i els reservem.
Disposem les olives negres en un vas batedor amb la meitat del seu pès en oli Pons Selección Familiar OOVE Tradicional i un polsim pebre. Triturem el conjunt i reservem.
Tallem la mozzarella fresca al gust i reservem.
Barrejem la pasta amb l’oli d’olives negres i les fulles d’orenga.
Emplatem la pasta en bols individuals.
Decorem amb el tomàquet, el bacon, les nous i unes fulles fresques d’espinac.
Amanim amb unes gotes d’oli Pons Infusionat amb Orenga i unes gotes de vinagre Pons Merlot.
Ingredients
Directions
Posem una olla amb 3 litres d’aigua a bullir ( amb proporció de 10 g de sal per litre d’aigua) amb un raig generós d’oli Pons Selección Familiar OOVE Tradicional.
Quan l’aigua bull, afegim la pasta, remenem inmediatament i deixem bullir el temps recomanat pel productor.
Un cop la pasta és al dente, l’escorrem i deixem refredar estirant-la sobre una superficie neta (una safata de forn per exemple) i l’amanim amb un raig d’oli Pons Selección Familiar OOVE Tradicional fins que es refredi (mai passar la pasta sota l’aigua freda per refredar) Remenem un parell de cops fins que sigui freda i reservem.
Tallem els tomàquets xerri per la meitat i els posem en una safata de forn salpebrats i amanits amb un raig d’oli Pons Selección Familiar OOVE Tradicional juntament amb el bacon tallat a quadradets petits.
Disposem la safata de tomàquets i bacon 4 minuts al forn preescalfat a 180’ªC.
Un cop cuits els tomàquets i el bacon els deixem refredar i els reservem.
Disposem les olives negres en un vas batedor amb la meitat del seu pès en oli Pons Selección Familiar OOVE Tradicional i un polsim pebre. Triturem el conjunt i reservem.
Tallem la mozzarella fresca al gust i reservem.
Barrejem la pasta amb l’oli d’olives negres i les fulles d’orenga.
Emplatem la pasta en bols individuals.
Decorem amb el tomàquet, el bacon, les nous i unes fulles fresques d’espinac.
Amanim amb unes gotes d’oli Pons Infusionat amb Orenga i unes gotes de vinagre Pons Merlot.