AMANIDA DE PASTA, MOZZARELLA I OLIVES

CategoryDifficultyBeginner
Total Time30 mins

 4PAX - Temps 30 min.  

Útils: Olla, Forn amb safata, puntilla i fusta de tall, vas batedor 

Veure recepta en PDF o imprimir



INGREDIENTS

 200 g Pasta
 40 g Fulles d’espinac baby fresca
 100 g Tomàquet xerri
 125 g Mozzarella fresca
 50 g Bacon
 50 g Olives negres sense os
 25 g Nous
 Fulles d’orenga fresca o seca
 Sal
 Pebre
Maridem:


ELABORACIÓ

1

Posem una olla amb 3 litres d’aigua a bullir ( amb proporció de 10 g de sal per litre d’aigua) amb un raig generós d’oli Pons Selección Familiar OOVE Tradicional.

2

Quan l’aigua bull, afegim la pasta, remenem inmediatament i deixem bullir el temps recomanat pel productor.

3

Un cop la pasta és al dente, l’escorrem i deixem refredar estirant-la sobre una superficie neta (una safata de forn per exemple) i l’amanim amb un raig d’oli Pons Selección Familiar OOVE Tradicional fins que es refredi (mai passar la pasta sota l’aigua freda per refredar) Remenem un parell de cops fins que sigui freda i reservem.

4

Tallem els tomàquets xerri per la meitat i els posem en una safata de forn salpebrats i amanits amb un raig d’oli Pons Selección Familiar OOVE Tradicional juntament amb el bacon tallat a quadradets petits.

5

Disposem la safata de tomàquets i bacon 4 minuts al forn preescalfat a 180’ªC.

6

Un cop cuits els tomàquets i el bacon els deixem refredar i els reservem.

7

Disposem les olives negres en un vas batedor amb la meitat del seu pès en oli Pons Selección Familiar OOVE Tradicional i un polsim pebre. Triturem el conjunt i reservem.

8

Tallem la mozzarella fresca al gust i reservem.

9

Barrejem la pasta amb l’oli d’olives negres i les fulles d’orenga.

10

Emplatem la pasta en bols individuals.

11

Decorem amb el tomàquet, el bacon, les nous i unes fulles fresques d’espinac.

12

Amanim amb unes gotes d’oli Pons Infusionat amb Orenga i unes gotes de vinagre Pons Merlot.


 

Ingredients

 200 g Pasta
 40 g Fulles d’espinac baby fresca
 100 g Tomàquet xerri
 125 g Mozzarella fresca
 50 g Bacon
 50 g Olives negres sense os
 25 g Nous
 Fulles d’orenga fresca o seca
 Sal
 Pebre
Maridem:

Directions

1

Posem una olla amb 3 litres d’aigua a bullir ( amb proporció de 10 g de sal per litre d’aigua) amb un raig generós d’oli Pons Selección Familiar OOVE Tradicional.

2

Quan l’aigua bull, afegim la pasta, remenem inmediatament i deixem bullir el temps recomanat pel productor.

3

Un cop la pasta és al dente, l’escorrem i deixem refredar estirant-la sobre una superficie neta (una safata de forn per exemple) i l’amanim amb un raig d’oli Pons Selección Familiar OOVE Tradicional fins que es refredi (mai passar la pasta sota l’aigua freda per refredar) Remenem un parell de cops fins que sigui freda i reservem.

4

Tallem els tomàquets xerri per la meitat i els posem en una safata de forn salpebrats i amanits amb un raig d’oli Pons Selección Familiar OOVE Tradicional juntament amb el bacon tallat a quadradets petits.

5

Disposem la safata de tomàquets i bacon 4 minuts al forn preescalfat a 180’ªC.

6

Un cop cuits els tomàquets i el bacon els deixem refredar i els reservem.

7

Disposem les olives negres en un vas batedor amb la meitat del seu pès en oli Pons Selección Familiar OOVE Tradicional i un polsim pebre. Triturem el conjunt i reservem.

8

Tallem la mozzarella fresca al gust i reservem.

9

Barrejem la pasta amb l’oli d’olives negres i les fulles d’orenga.

10

Emplatem la pasta en bols individuals.

11

Decorem amb el tomàquet, el bacon, les nous i unes fulles fresques d’espinac.

12

Amanim amb unes gotes d’oli Pons Infusionat amb Orenga i unes gotes de vinagre Pons Merlot.

Notes

AMANIDA DE PASTA, MOZZARELLA I OLIVES