4 PAX - Temps 90 min.
Útils: Olla, escorredor, cullera, puntilla
Veure recepta en PDF o imprimir
INGREDIENTS
ELABORACIÓ
Bullir l’arròs salvatge en abundant aigua al punt de sal entre 45 i 55 min.
Escorrer i reservar l’arròs (mai refredar-lo amb aigua, cal fer-ho a temperatura ambient).
Escaldar 1 min el tomàquet sencer en aigua bullint. Refredar-lo en aigua i gel.
Treure la pell i les llavors del tomàquet escaldat i tallar la polpa a daus.
Salpebrar els daus de tomàquet i barrejar-los amb Pons Selección Familiar Orgànic i unes gotes de Pons Vinagre de Merlot.
Coure el pit de gall d’indi al forn a 180ºC durant 20 min (també podem bullir-lo).
Tallar en fred i en daus el gall d’indi i reservar.
Obrir els alvocats transversalment. Treure la polpa amb una cullera i tallar-la a daus. Amanir la polpa amb unes gotes de Pons Cítric de Llimona. Reservar la pell per poder-la farcir.
Barrejar en fred l’arròs salvatge, el gall d’indi, l’alvocat, les nous i les panses.
Omplir les mitges pells del alvocat amb l’amanida d’arròs.
Amanir amb la vinagreta de tomàquet i Pons Selección Familiar Arbequina.
Decorar amb unes fulles d’escarola fina amanides amb un raig de Pons Selección Familiar Orgànic i unes gotes de Pons Vinagre de Merlot.
Ingredients
Directions
Bullir l’arròs salvatge en abundant aigua al punt de sal entre 45 i 55 min.
Escorrer i reservar l’arròs (mai refredar-lo amb aigua, cal fer-ho a temperatura ambient).
Escaldar 1 min el tomàquet sencer en aigua bullint. Refredar-lo en aigua i gel.
Treure la pell i les llavors del tomàquet escaldat i tallar la polpa a daus.
Salpebrar els daus de tomàquet i barrejar-los amb Pons Selección Familiar Orgànic i unes gotes de Pons Vinagre de Merlot.
Coure el pit de gall d’indi al forn a 180ºC durant 20 min (també podem bullir-lo).
Tallar en fred i en daus el gall d’indi i reservar.
Obrir els alvocats transversalment. Treure la polpa amb una cullera i tallar-la a daus. Amanir la polpa amb unes gotes de Pons Cítric de Llimona. Reservar la pell per poder-la farcir.
Barrejar en fred l’arròs salvatge, el gall d’indi, l’alvocat, les nous i les panses.
Omplir les mitges pells del alvocat amb l’amanida d’arròs.
Amanir amb la vinagreta de tomàquet i Pons Selección Familiar Arbequina.
Decorar amb unes fulles d’escarola fina amanides amb un raig de Pons Selección Familiar Orgànic i unes gotes de Pons Vinagre de Merlot.