ALVOCATS FARCITS AMB ARRÒS SALVATGE I GALL D’INDI

CategoryDifficultyBeginner
Total Time1 hr 30 mins

   4 PAX - Temps 90 min.  

Útils: Olla, escorredor, cullera, puntilla

Veure recepta en PDF o imprimir



INGREDIENTS

 2 Alvocats madurs
 60 g Arròs salvatge
 1 Tomàquet madur típus pera
 100 g Pit de gall d’indi
 35 g Panses sense pinyol
 35 g Nous pelades
 8 Fulles d’escarola
 Sal
 Pebre
Maridem:


ELABORACIÓ

1

Bullir l’arròs salvatge en abundant aigua al punt de sal entre 45 i 55 min.

2

Escorrer i reservar l’arròs (mai refredar-lo amb aigua, cal fer-ho a temperatura ambient).

3

Escaldar 1 min el tomàquet sencer en aigua bullint. Refredar-lo en aigua i gel.

4

Treure la pell i les llavors del tomàquet escaldat i tallar la polpa a daus.

5

Salpebrar els daus de tomàquet i barrejar-los amb Pons Selección Familiar Orgànic i unes gotes de Pons Vinagre de Merlot.

6

Coure el pit de gall d’indi al forn a 180ºC durant 20 min (també podem bullir-lo).

7

Tallar en fred i en daus el gall d’indi i reservar.

8

Obrir els alvocats transversalment. Treure la polpa amb una cullera i tallar-la a daus. Amanir la polpa amb unes gotes de Pons Cítric de Llimona. Reservar la pell per poder-la farcir.

9

Barrejar en fred l’arròs salvatge, el gall d’indi, l’alvocat, les nous i les panses.

10

Omplir les mitges pells del alvocat amb l’amanida d’arròs.

11

Amanir amb la vinagreta de tomàquet i Pons Selección Familiar Arbequina.

12

Decorar amb unes fulles d’escarola fina amanides amb un raig de Pons Selección Familiar Orgànic i unes gotes de Pons Vinagre de Merlot.


 

Ingredients

 2 Alvocats madurs
 60 g Arròs salvatge
 1 Tomàquet madur típus pera
 100 g Pit de gall d’indi
 35 g Panses sense pinyol
 35 g Nous pelades
 8 Fulles d’escarola
 Sal
 Pebre
Maridem:

Directions

1

Bullir l’arròs salvatge en abundant aigua al punt de sal entre 45 i 55 min.

2

Escorrer i reservar l’arròs (mai refredar-lo amb aigua, cal fer-ho a temperatura ambient).

3

Escaldar 1 min el tomàquet sencer en aigua bullint. Refredar-lo en aigua i gel.

4

Treure la pell i les llavors del tomàquet escaldat i tallar la polpa a daus.

5

Salpebrar els daus de tomàquet i barrejar-los amb Pons Selección Familiar Orgànic i unes gotes de Pons Vinagre de Merlot.

6

Coure el pit de gall d’indi al forn a 180ºC durant 20 min (també podem bullir-lo).

7

Tallar en fred i en daus el gall d’indi i reservar.

8

Obrir els alvocats transversalment. Treure la polpa amb una cullera i tallar-la a daus. Amanir la polpa amb unes gotes de Pons Cítric de Llimona. Reservar la pell per poder-la farcir.

9

Barrejar en fred l’arròs salvatge, el gall d’indi, l’alvocat, les nous i les panses.

10

Omplir les mitges pells del alvocat amb l’amanida d’arròs.

11

Amanir amb la vinagreta de tomàquet i Pons Selección Familiar Arbequina.

12

Decorar amb unes fulles d’escarola fina amanides amb un raig de Pons Selección Familiar Orgànic i unes gotes de Pons Vinagre de Merlot.

Notes

ALVOCATS FARCITS AMB ARRÒS SALVATGE I GALL D’INDI