Skip to content
  • FAQ
  • Contacte
  • Català
    • Spanish
    • English
Pons HomePons Home
  • Català Català
    • Català Català
    • Español Español
    • English English
  • QUI SOM?
  • Productes
    • Olis d’oliva verge extra
      • Olis de finca
      • Olis amb sabors
      • Olis amb tòfona
      • Olis ecològics
      • Olis premiats
      • Olis per a regal
      • Pack d’olis
      • Olis en llauna
      • Olis amb BIB
    • Vinagre
      • Vinagres agredolç
      • Vinagres balsàmic
      • Vinagres xerès
    • Vins i Caves
      • Vins blanc
      • Vins negre
      • Vins amb criança
      • Vins ecològics
      • Vins de col·lecció
      • Caves
      • Vermut
    • El rebost
      • Safrà
      • Pebre vermell
      • Escates de pebre vermell
  • Experiències
  • Receptes
  • Blog
  • Area profesionales
    • Distribuïdor
    • Professional

TURBOT A LA BRASA AMB VERDURES

07
ag.

El turbot a la graella és un plat típic del nord d’Espanya, a la brasa és la millor manera de consumir la carn d’aquest peix.

Continuar llegint →

MUSCLOS A LES TRES PEBRES

01
ag.

Amb molt poc tens un plat de marisc deliciós.

Continuar llegint →

POP A LA GALLEGA

01
set.

POP A LA GALLEGA

Continuar llegint →

ESPECIAL NADAL – OU, PATATA, GAROTA I SAFRÀ

28
des.

ESPECIAL NADAL – OU, PATATA, GAROTA I SAFRÀ

Continuar llegint →

SALMÓ MARINAT

09
set.

SALMÓ MARINAT

Continuar llegint →
2 Comentaris

PASTA FRESCA AMB CLOÏSES “AL AGLIO E PEPERONCINO”

04
ag.

PASTA FRESCA AMB CLOÏSES «AL AGLIO E PEPERONCINO»

Continuar llegint →

MENESTRA VERDA AMB LLUÇ AL VAPOR

19
juny

MENESTRA VERDA AMB LLUÇ AL VAPOR

Continuar llegint →
2 Comentaris

REMENAT D’ESPÀRRECS I LLAGOSTINS

04
juny

REMENAT D’ESPÀRRECS I LLAGOSTINS

Continuar llegint →

LLOBARRO EN PAPILLOTA

28
maig

LLOBARRO EN PAPILLOTA

Continuar llegint →

CASSOLETA DE CALAMARSONS AMB CEBA CONFITADA

15
maig

CASSOLETA DE CALAMARSONS AMB CEBA CONFITADA

Continuar llegint →
  • 1
  • 2
Últims articles Blog
  • Seguim creixent: nova plantació de 60 hectàrees d’olivera a Les Garrigues
  • Desbrotar en Viticultura: La Clau per a la Qualitat del Vi
  • JANIROC LECCIANA 2025, PREMIAT COM “IL MAGNIFICO” A FLORÈNCIA
  • Èxit Internacional per a PONS amb JANIROC: Arrasa amb Sis Guardons en el Prestigiós MONOCULTIVAR OLIVE OIL TOP 2025
  • La Poda a Clos Pons: Clau per a l’Equilibri del Vinyer i la Qualitat del Vi
Últimes Receptes
TURBOT A LA BRASA AMB VERDURES
PA AMB XOCOLATA , OLI I SAL
MUSCLOS A LES TRES PEBRES
POP A LA GALLEGA
COCA D’ALBERCOCS AMB ROMANÍ I FORMATGE DE CABRA
Search
Descobreix els nostres productes

EMPRESA

Sobre nosaltres

INFORMACIÓ

Preguntes freqüents
Termes del servei
Avís legal
Política de privacitat
Política de cookies
Enviaments

CONTACTA'NS

Contacta amb nosaltres
Ctra. LV-7011 km. 4,5
L’Albagés (Lleida) 25155

973 730 525

[email protected]

Copyright © 2025, Pons Tradició. Tots els drets reservats. Consulteu les nostres condicions d’ús i l’avís de privacitat.
Copyright 2025 © PONS
  • QUI SOM?
  • Productes
    • Olis d’oliva verge extra
      • Olis de finca
      • Olis amb sabors
      • Olis amb tòfona
      • Olis ecològics
      • Olis premiats
      • Olis per a regal
      • Pack d’olis
      • Olis en llauna
      • Olis amb BIB
    • Vinagre
      • Vinagres agredolç
      • Vinagres balsàmic
      • Vinagres xerès
    • Vins i Caves
      • Vins blanc
      • Vins negre
      • Vins amb criança
      • Vins ecològics
      • Vins de col·lecció
      • Caves
      • Vermut
    • El rebost
      • Safrà
      • Pebre vermell
      • Escates de pebre vermell
  • Experiències
  • Receptes
  • Blog
  • Area profesionales
    • Distribuïdor
    • Professional