4 PAX - Temps 25 min.
Útils: Puntilla, paella
Veure recepta en PDF o imprimir
INGREDIENTS
ELABORACIÓ
Pelem les cues de llagostí. Reservem els caps i les cues.
Tallem la part tendra de l’espàrrec i la reservem.
Sofregim lleugerament l’all laminat fins que sigui daurat en una paella amb l’oli Pons Selección Familiar Arbequina.
Afegim les iemes tendres de l’espàrrec i saltem el conjunt durant 4 minuts.
Retirem els alls i els espàrrecs i afegim els caps de gamba. Quan agafin color, els esclafem amb una cullera per tal que deixin el gust a l’oli de la paella.
Afegim el conyac i flamegem el conjunt amb compte.
Retirem els caps deixant la substància a la paella i inmediatament afegim els alls i espàrrecs prèviament sofregits. Saltem durant 1 minut.
Afegim les cues de llagostí i saltem el conjunt durant 4 minuts.
Salpebrem el conjunt.
Afegim els ous sense batre i remenem el conjunt fins que l’ou quedi quallat però melós (uns 4 minuts aproximadament).
Servim decorant amb els tomàquets tallats al gust i les torrades de baguette.
Amanim amb unes gotes d’oli Pons Infusionat amb All.
Unes gotes de vinagre Pons Nonno sobre el conjunt són fantàstiques.
Ingredients
Directions
Pelem les cues de llagostí. Reservem els caps i les cues.
Tallem la part tendra de l’espàrrec i la reservem.
Sofregim lleugerament l’all laminat fins que sigui daurat en una paella amb l’oli Pons Selección Familiar Arbequina.
Afegim les iemes tendres de l’espàrrec i saltem el conjunt durant 4 minuts.
Retirem els alls i els espàrrecs i afegim els caps de gamba. Quan agafin color, els esclafem amb una cullera per tal que deixin el gust a l’oli de la paella.
Afegim el conyac i flamegem el conjunt amb compte.
Retirem els caps deixant la substància a la paella i inmediatament afegim els alls i espàrrecs prèviament sofregits. Saltem durant 1 minut.
Afegim les cues de llagostí i saltem el conjunt durant 4 minuts.
Salpebrem el conjunt.
Afegim els ous sense batre i remenem el conjunt fins que l’ou quedi quallat però melós (uns 4 minuts aproximadament).
Servim decorant amb els tomàquets tallats al gust i les torrades de baguette.
Amanim amb unes gotes d’oli Pons Infusionat amb All.
Unes gotes de vinagre Pons Nonno sobre el conjunt són fantàstiques.