REMENAT D’ESPÀRRECS I LLAGOSTINS

Category, DifficultyBeginner
Total Time25 mins

   4 PAX - Temps 25 min.  

Útils: Puntilla, paella

Veure recepta en PDF o imprimir



INGREDIENTS

 4 Ous
 2 Manats d’espàrrecs verds
 12 Llagostins
 12 Llesques fines de baguette torrades
 4 Tomàquet cirerol
 1 Dent d’all o un all tendre
 10 ml Conyac o Brandy
 Sal
 Pebre negre
Maridem:


ELABORACIÓ

1

Pelem les cues de llagostí. Reservem els caps i les cues.

2

Tallem la part tendra de l’espàrrec i la reservem.

3

Sofregim lleugerament l’all laminat fins que sigui daurat en una paella amb l’oli Pons Selección Familiar Arbequina.

4

Afegim les iemes tendres de l’espàrrec i saltem el conjunt durant 4 minuts.

5

Retirem els alls i els espàrrecs i afegim els caps de gamba. Quan agafin color, els esclafem amb una cullera per tal que deixin el gust a l’oli de la paella.

6

Afegim el conyac i flamegem el conjunt amb compte.

7

Retirem els caps deixant la substància a la paella i inmediatament afegim els alls i espàrrecs prèviament sofregits. Saltem durant 1 minut.

8

Afegim les cues de llagostí i saltem el conjunt durant 4 minuts.

9

Salpebrem el conjunt.

10

Afegim els ous sense batre i remenem el conjunt fins que l’ou quedi quallat però melós (uns 4 minuts aproximadament).

11

Servim decorant amb els tomàquets tallats al gust i les torrades de baguette.

12

Amanim amb unes gotes d’oli Pons Infusionat amb All.

13

Unes gotes de vinagre Pons Nonno sobre el conjunt són fantàstiques.


 

Ingredients

 4 Ous
 2 Manats d’espàrrecs verds
 12 Llagostins
 12 Llesques fines de baguette torrades
 4 Tomàquet cirerol
 1 Dent d’all o un all tendre
 10 ml Conyac o Brandy
 Sal
 Pebre negre
Maridem:

Directions

1

Pelem les cues de llagostí. Reservem els caps i les cues.

2

Tallem la part tendra de l’espàrrec i la reservem.

3

Sofregim lleugerament l’all laminat fins que sigui daurat en una paella amb l’oli Pons Selección Familiar Arbequina.

4

Afegim les iemes tendres de l’espàrrec i saltem el conjunt durant 4 minuts.

5

Retirem els alls i els espàrrecs i afegim els caps de gamba. Quan agafin color, els esclafem amb una cullera per tal que deixin el gust a l’oli de la paella.

6

Afegim el conyac i flamegem el conjunt amb compte.

7

Retirem els caps deixant la substància a la paella i inmediatament afegim els alls i espàrrecs prèviament sofregits. Saltem durant 1 minut.

8

Afegim les cues de llagostí i saltem el conjunt durant 4 minuts.

9

Salpebrem el conjunt.

10

Afegim els ous sense batre i remenem el conjunt fins que l’ou quedi quallat però melós (uns 4 minuts aproximadament).

11

Servim decorant amb els tomàquets tallats al gust i les torrades de baguette.

12

Amanim amb unes gotes d’oli Pons Infusionat amb All.

13

Unes gotes de vinagre Pons Nonno sobre el conjunt són fantàstiques.

Notes

REMENAT D’ESPÀRRECS I LLAGOSTINS