4 PAX - Temps 25 min.
Útils: Puntilla, paella
Veure recepta en PDF o imprimir
INGREDIENTS
ELABORACIÓ
Pelem les cues de llagostí. Reservem els caps i les cues.
Tallem la part tendra de l’espàrrec i la reservem.
Sofregim lleugerament l’all laminat fins que sigui daurat en una paella amb l’oli Pons Selección Familiar Arbequina.
Afegim les iemes tendres de l’espàrrec i saltem el conjunt durant 4 minuts.
Retirem els alls i els espàrrecs i afegim els caps de gamba. Quan agafin color, els esclafem amb una cullera per tal que deixin el gust a l’oli de la paella.
Afegim el conyac i flamegem el conjunt amb compte.
Retirem els caps deixant la substància a la paella i inmediatament afegim els alls i espàrrecs prèviament sofregits. Saltem durant 1 minut.
Afegim les cues de llagostí i saltem el conjunt durant 4 minuts.
Salpebrem el conjunt.
Afegim els ous sense batre i remenem el conjunt fins que l’ou quedi quallat però melós (uns 4 minuts aproximadament).
Servim decorant amb els tomàquets tallats al gust i les torrades de baguette.
Amanim amb unes gotes d’oli Pons Infusionat amb All.
Unes gotes de vinagre Pons Nonno sobre el conjunt són fantàstiques.