4 PAX - Temps 35 min.
Útils: Paella, Olla amb tapa, Escorridor
Veure recepta en PDF o imprimir
INGREDIENTS
ELABORACIÓ
Posar la quinoa en aigua bullint amb un raig de Pons Selección Familiar Tradicional i un polsim de sal. Deixar-ho a foc lent de 15 a 20 minuts aprox.
Passats els 20 minuts, apagar el foc, tapar l’olla i deixar reposar la quinoa durant 5 minuts.
Escorrer l’excès d’aigua de la cocció i treballar la quinoa amb una forquilla per desenganxar-la. Reservar.
En una paella amb una cullerada de Pons Selecció Familiar Tradicional, sofregim la ceba fins que quedi lleugerament daurada.
Pugem el foc i afegim el pollastre tallat al gust (tires, daus...) durant 3 minuts fins que quedi daurat (remenant sovint).
Afegim els daus de carbassó i saltejem el conjunt durant 3 minuts fins que quedi al dente.
Reduïm foc, afegim la quinoa i remenem el conjunt fins que s’escalfi. Rectifiquem de sal i pebre.
Emplatem decorant amb les nous tallades per la meitat.
Amanim amb un rajolí de Pons Selecció Familiar Tradicional.
Ingredients
Directions
Posar la quinoa en aigua bullint amb un raig de Pons Selección Familiar Tradicional i un polsim de sal. Deixar-ho a foc lent de 15 a 20 minuts aprox.
Passats els 20 minuts, apagar el foc, tapar l’olla i deixar reposar la quinoa durant 5 minuts.
Escorrer l’excès d’aigua de la cocció i treballar la quinoa amb una forquilla per desenganxar-la. Reservar.
En una paella amb una cullerada de Pons Selecció Familiar Tradicional, sofregim la ceba fins que quedi lleugerament daurada.
Pugem el foc i afegim el pollastre tallat al gust (tires, daus...) durant 3 minuts fins que quedi daurat (remenant sovint).
Afegim els daus de carbassó i saltejem el conjunt durant 3 minuts fins que quedi al dente.
Reduïm foc, afegim la quinoa i remenem el conjunt fins que s’escalfi. Rectifiquem de sal i pebre.
Emplatem decorant amb les nous tallades per la meitat.
Amanim amb un rajolí de Pons Selecció Familiar Tradicional.