CategoryCarnsDifficultyBeginner
4 PAX - Temps 35 min.
Útils: Paella, Olla amb tapa, Escorridor
Veure recepta en PDF o imprimir
INGREDIENTS
400 g Pit de Pollastre o Cuixa desossada sense pell
300 g Carbassó tallat a daus petits
150 g Ceba seca dolça tallada al gust
200 g Quinoa vermella o blanca
40 g Nous
Sal
Pebre
Maridem:
ELABORACIÓ
1Posar la quinoa en aigua bullint amb un raig de Pons Selección Familiar Tradicional i un polsim de sal. Deixar-ho a foc lent de 15 a 20 minuts aprox.
2Passats els 20 minuts, apagar el foc, tapar l’olla i deixar reposar la quinoa durant 5 minuts.
3Escorrer l’excès d’aigua de la cocció i treballar la quinoa amb una forquilla per desenganxar-la. Reservar.
4En una paella amb una cullerada de Pons Selecció Familiar Tradicional, sofregim la ceba fins que quedi lleugerament daurada.
5Pugem el foc i afegim el pollastre tallat al gust (tires, daus...) durant 3 minuts fins que quedi daurat (remenant sovint).
6Afegim els daus de carbassó i saltejem el conjunt durant 3 minuts fins que quedi al dente.
7Reduïm foc, afegim la quinoa i remenem el conjunt fins que s’escalfi. Rectifiquem de sal i pebre.
8Emplatem decorant amb les nous tallades per la meitat.
9Amanim amb un rajolí de Pons Selecció Familiar Tradicional.
Ingredients
400 g Pit de Pollastre o Cuixa desossada sense pell
300 g Carbassó tallat a daus petits
150 g Ceba seca dolça tallada al gust
200 g Quinoa vermella o blanca
40 g Nous
Sal
Pebre
Maridem:
Directions
1Posar la quinoa en aigua bullint amb un raig de Pons Selección Familiar Tradicional i un polsim de sal. Deixar-ho a foc lent de 15 a 20 minuts aprox.
2Passats els 20 minuts, apagar el foc, tapar l’olla i deixar reposar la quinoa durant 5 minuts.
3Escorrer l’excès d’aigua de la cocció i treballar la quinoa amb una forquilla per desenganxar-la. Reservar.
4En una paella amb una cullerada de Pons Selecció Familiar Tradicional, sofregim la ceba fins que quedi lleugerament daurada.
5Pugem el foc i afegim el pollastre tallat al gust (tires, daus...) durant 3 minuts fins que quedi daurat (remenant sovint).
6Afegim els daus de carbassó i saltejem el conjunt durant 3 minuts fins que quedi al dente.
7Reduïm foc, afegim la quinoa i remenem el conjunt fins que s’escalfi. Rectifiquem de sal i pebre.
8Emplatem decorant amb les nous tallades per la meitat.
9Amanim amb un rajolí de Pons Selecció Familiar Tradicional.
POLLASTRE AMB QUINOA I CARBASSÓ