POLLASTRE AMB QUINOA I CARBASSÓ

CategoryDifficultyBeginner
Total Time35 mins

 4 PAX - Temps 35 min.  

Útils: Paella, Olla amb tapa, Escorridor

Veure recepta en PDF o imprimir



INGREDIENTS

 400 g Pit de Pollastre o Cuixa desossada sense pell
 300 g Carbassó tallat a daus petits
 150 g Ceba seca dolça tallada al gust
 200 g Quinoa vermella o blanca
 40 g Nous
 Sal
 Pebre
Maridem:


ELABORACIÓ

1

Posar la quinoa en aigua bullint amb un raig de Pons Selección Familiar Tradicional i un polsim de sal. Deixar-ho a foc lent de 15 a 20 minuts aprox.

2

Passats els 20 minuts, apagar el foc, tapar l’olla i deixar reposar la quinoa durant 5 minuts.

3

Escorrer l’excès d’aigua de la cocció i treballar la quinoa amb una forquilla per desenganxar-la. Reservar.

4

En una paella amb una cullerada de Pons Selecció Familiar Tradicional, sofregim la ceba fins que quedi lleugerament daurada.

5

Pugem el foc i afegim el pollastre tallat al gust (tires, daus...) durant 3 minuts fins que quedi daurat (remenant sovint).

6

Afegim els daus de carbassó i saltejem el conjunt durant 3 minuts fins que quedi al dente.

7

Reduïm foc, afegim la quinoa i remenem el conjunt fins que s’escalfi. Rectifiquem de sal i pebre.

8

Emplatem decorant amb les nous tallades per la meitat.

9

Amanim amb un rajolí de Pons Selecció Familiar Tradicional.


 

Ingredients

 400 g Pit de Pollastre o Cuixa desossada sense pell
 300 g Carbassó tallat a daus petits
 150 g Ceba seca dolça tallada al gust
 200 g Quinoa vermella o blanca
 40 g Nous
 Sal
 Pebre
Maridem:

Directions

1

Posar la quinoa en aigua bullint amb un raig de Pons Selección Familiar Tradicional i un polsim de sal. Deixar-ho a foc lent de 15 a 20 minuts aprox.

2

Passats els 20 minuts, apagar el foc, tapar l’olla i deixar reposar la quinoa durant 5 minuts.

3

Escorrer l’excès d’aigua de la cocció i treballar la quinoa amb una forquilla per desenganxar-la. Reservar.

4

En una paella amb una cullerada de Pons Selecció Familiar Tradicional, sofregim la ceba fins que quedi lleugerament daurada.

5

Pugem el foc i afegim el pollastre tallat al gust (tires, daus...) durant 3 minuts fins que quedi daurat (remenant sovint).

6

Afegim els daus de carbassó i saltejem el conjunt durant 3 minuts fins que quedi al dente.

7

Reduïm foc, afegim la quinoa i remenem el conjunt fins que s’escalfi. Rectifiquem de sal i pebre.

8

Emplatem decorant amb les nous tallades per la meitat.

9

Amanim amb un rajolí de Pons Selecció Familiar Tradicional.

Notes

POLLASTRE AMB QUINOA I CARBASSÓ