1 PAX - Temps 60 MIN
Útils: Bol, puntilla
Veure recepta amb PDF o imprimir
INGREDIENTS
ELABORACIÓ
Triar magranes ben madures.
Desgranar les magranes intentant evitar trossets d’albeldo o pell en els grans de fruita.
Barrejar en un recipient la magrana desgranada junt amb el Pons Condiment de Poma i la branqueta de canyella.
Deixar macerar el conjunt durant una nit a la nevera.
Al moment de servir; amanir el conjunt amb un raig d’oli Pons Cítric amb Llimona.
Aquesta maceració pot aguantar perfectament en nevera durant una setmana, on a poc a poc anirà confitant la magrana i amalgamant sabors.
Ingredients
Directions
Triar magranes ben madures.
Desgranar les magranes intentant evitar trossets d’albeldo o pell en els grans de fruita.
Barrejar en un recipient la magrana desgranada junt amb el Pons Condiment de Poma i la branqueta de canyella.
Deixar macerar el conjunt durant una nit a la nevera.
Al moment de servir; amanir el conjunt amb un raig d’oli Pons Cítric amb Llimona.
Aquesta maceració pot aguantar perfectament en nevera durant una setmana, on a poc a poc anirà confitant la magrana i amalgamant sabors.