MAGRANA MACERADA AMB VINAGRE

CategoryDifficultyBeginner
Total Time1 hr

   1 PAX - Temps 60 MIN

Útils: Bol, puntilla

Veure recepta amb PDF o imprimir



INGREDIENTS

 60 g Magrana desgranada
 Branca canyella
Maridamos:


ELABORACIÓ

1

Triar magranes ben madures.

2

Desgranar les magranes intentant evitar trossets d’albeldo o pell en els grans de fruita.

3

Barrejar en un recipient la magrana desgranada junt amb el Pons Condiment de Poma i la branqueta de canyella.

4

Deixar macerar el conjunt durant una nit a la nevera.

5

Al moment de servir; amanir el conjunt amb un raig d’oli Pons Cítric amb Llimona.

Observaciones:
6

Aquesta maceració pot aguantar perfectament en nevera durant una setmana, on a poc a poc anirà confitant la magrana i amalgamant sabors.


 

Ingredients

 60 g Magrana desgranada
 Branca canyella
Maridamos:

Directions

1

Triar magranes ben madures.

2

Desgranar les magranes intentant evitar trossets d’albeldo o pell en els grans de fruita.

3

Barrejar en un recipient la magrana desgranada junt amb el Pons Condiment de Poma i la branqueta de canyella.

4

Deixar macerar el conjunt durant una nit a la nevera.

5

Al moment de servir; amanir el conjunt amb un raig d’oli Pons Cítric amb Llimona.

Observaciones:
6

Aquesta maceració pot aguantar perfectament en nevera durant una setmana, on a poc a poc anirà confitant la magrana i amalgamant sabors.

Notes

MAGRANA MACERADA AMB VINAGRE