GUACAMOLE amb PONS Tabasco®

CategoryDifficultyBeginner
Total Time25 mins

  6 PAX - Temps 25min

Útils: Bowl, ganivet i cullera.

Veure recepta en PDF o imprimir



INGREDIENTS

 2 Alvocats madurs
 2 Tomàquets madurs mitjans
 1 Ceba tendra petita
 20 g Coriandre fresc
 Sal
Maridem:


ELABORACIÓ

1

Tallem la ceba tendra ben fineta i la posem en un bol.

2

Tallem el tomàquet a quadradets i els afegim a la ceba (si els volem sense pell i llavors; els hauríem d’escaldar prèviament i buidar-los de llavors un cop pelats. Però llavors haurem d’augmentar les unitats a 4, ja que aquest procés genera molta merma).

3

Piquem el coriandre fresc i l’afegim al bol junt amb al tomàquet i la ceba.

4

Obrim els alvocats per la meitat. Descartem el pinyol.

5

Buidem la polpa madura de l’alvocat amb una cullera. La tallem a quadradets i l’afegim al bol juntament amb als altres ingredients.

6

Amanim el conjunt amb un bon raig de Pons Cítric amb Llimona i un polsim de sal.

7

Remenem el conjunt amb una mà de morter o una cullera per tal de repartir bé els ingredients.

8

Abans del servei amanim amb unes gotes de Pons amb Tabasco®.

9

Servim amb tortillas mexicanes de blat o torrades de pa o crudités.

10

Unes gotes de Pons Vinagre Merlot són fantàstiques per aquesta recepta


 

Ingredients

 2 Alvocats madurs
 2 Tomàquets madurs mitjans
 1 Ceba tendra petita
 20 g Coriandre fresc
 Sal
Maridem:

Directions

1

Tallem la ceba tendra ben fineta i la posem en un bol.

2

Tallem el tomàquet a quadradets i els afegim a la ceba (si els volem sense pell i llavors; els hauríem d’escaldar prèviament i buidar-los de llavors un cop pelats. Però llavors haurem d’augmentar les unitats a 4, ja que aquest procés genera molta merma).

3

Piquem el coriandre fresc i l’afegim al bol junt amb al tomàquet i la ceba.

4

Obrim els alvocats per la meitat. Descartem el pinyol.

5

Buidem la polpa madura de l’alvocat amb una cullera. La tallem a quadradets i l’afegim al bol juntament amb als altres ingredients.

6

Amanim el conjunt amb un bon raig de Pons Cítric amb Llimona i un polsim de sal.

7

Remenem el conjunt amb una mà de morter o una cullera per tal de repartir bé els ingredients.

8

Abans del servei amanim amb unes gotes de Pons amb Tabasco®.

9

Servim amb tortillas mexicanes de blat o torrades de pa o crudités.

10

Unes gotes de Pons Vinagre Merlot són fantàstiques per aquesta recepta

Notes

GUACAMOLE amb PONS Tabasco®