6 PAX - Temps 25min
Útils: Bowl, ganivet i cullera.
Veure recepta en PDF o imprimir
INGREDIENTS
ELABORACIÓ
Tallem la ceba tendra ben fineta i la posem en un bol.
Tallem el tomàquet a quadradets i els afegim a la ceba (si els volem sense pell i llavors; els hauríem d’escaldar prèviament i buidar-los de llavors un cop pelats. Però llavors haurem d’augmentar les unitats a 4, ja que aquest procés genera molta merma).
Piquem el coriandre fresc i l’afegim al bol junt amb al tomàquet i la ceba.
Obrim els alvocats per la meitat. Descartem el pinyol.
Buidem la polpa madura de l’alvocat amb una cullera. La tallem a quadradets i l’afegim al bol juntament amb als altres ingredients.
Amanim el conjunt amb un bon raig de Pons Cítric amb Llimona i un polsim de sal.
Remenem el conjunt amb una mà de morter o una cullera per tal de repartir bé els ingredients.
Abans del servei amanim amb unes gotes de Pons amb Tabasco®.
Servim amb tortillas mexicanes de blat o torrades de pa o crudités.
Unes gotes de Pons Vinagre Merlot són fantàstiques per aquesta recepta
Ingredients
Directions
Tallem la ceba tendra ben fineta i la posem en un bol.
Tallem el tomàquet a quadradets i els afegim a la ceba (si els volem sense pell i llavors; els hauríem d’escaldar prèviament i buidar-los de llavors un cop pelats. Però llavors haurem d’augmentar les unitats a 4, ja que aquest procés genera molta merma).
Piquem el coriandre fresc i l’afegim al bol junt amb al tomàquet i la ceba.
Obrim els alvocats per la meitat. Descartem el pinyol.
Buidem la polpa madura de l’alvocat amb una cullera. La tallem a quadradets i l’afegim al bol juntament amb als altres ingredients.
Amanim el conjunt amb un bon raig de Pons Cítric amb Llimona i un polsim de sal.
Remenem el conjunt amb una mà de morter o una cullera per tal de repartir bé els ingredients.
Abans del servei amanim amb unes gotes de Pons amb Tabasco®.
Servim amb tortillas mexicanes de blat o torrades de pa o crudités.
Unes gotes de Pons Vinagre Merlot són fantàstiques per aquesta recepta