CategoryCremesDifficultyIntermediate
4 PAX - Temps 90 min
Útils: Cassola, colador xinés, Túrmix
Veure recepta en PDF o imprimir
INGREDIENTS
400 g Pastanaga pelada, neta i tallada a daus
200 g Patata monalisa pelada, neta i tallada a daus
1 Porro net i tallat
20 Musclos de roca
20 ml Vi blanc
1 Galló de llimona
150 ml Brou de pollastre
100 ml Nata
3 g Sal
5 g Pebre
Brou de cocció dels musclos
Maridem:
ELABORACIÓ
1Afegim a una cassola el porro, la pastanaga i la patata junt amb l’oli.
2Sofregim un moment breu a foc alt perquè agafi color.
3Baixem el foc al mínim i “potxem” el conjunt amb la cassola tapada per tal que les verdures quedin tendres.
4Un cop tendres afegim el brou i deixem bullir a foc lent uns 20 minuts.
5Afegim la sal i el pebre.
6Turbinem el conjunt amb el Túrmix i passem per un colador xinès fi per tal que no quedin grumolls.
7Un cop passada pel colador afegim la nata i remenem el conjunt. Mantenim Calent.
8Netegem els musclos i els aboquem en una cassola amb el vi blanc i la llimona.
9Tapem la cassola i la posem a foc alt.
10Al cap de 4 minuts els musclos s’hauran obert. Colem el brou de cocció i l’afegim a la crema de pastanaga.
11Traiem la carn del musclo de la seva closca. Tirem la closca.
12Emplatem la pastanaga en el recipient que creguem oportú.
13Afegim 5 musclos a la crema.
14Amanim amb un bon raig de Pons Fresh Crushed amb Safrà.
Observacions:
15En la cocció dels musclos podem afegir tres brins de safrà. Els components del safrà intensifiquen el gust iodat del marisc. Qualsevol marisc és apte per aquesta recepta, ja que el safrà intensifica el seu gust iodat.
Ingredients
400 g Pastanaga pelada, neta i tallada a daus
200 g Patata monalisa pelada, neta i tallada a daus
1 Porro net i tallat
20 Musclos de roca
20 ml Vi blanc
1 Galló de llimona
150 ml Brou de pollastre
100 ml Nata
3 g Sal
5 g Pebre
Brou de cocció dels musclos
Maridem:
Directions
1Afegim a una cassola el porro, la pastanaga i la patata junt amb l’oli.
2Sofregim un moment breu a foc alt perquè agafi color.
3Baixem el foc al mínim i “potxem” el conjunt amb la cassola tapada per tal que les verdures quedin tendres.
4Un cop tendres afegim el brou i deixem bullir a foc lent uns 20 minuts.
5Afegim la sal i el pebre.
6Turbinem el conjunt amb el Túrmix i passem per un colador xinès fi per tal que no quedin grumolls.
7Un cop passada pel colador afegim la nata i remenem el conjunt. Mantenim Calent.
8Netegem els musclos i els aboquem en una cassola amb el vi blanc i la llimona.
9Tapem la cassola i la posem a foc alt.
10Al cap de 4 minuts els musclos s’hauran obert. Colem el brou de cocció i l’afegim a la crema de pastanaga.
11Traiem la carn del musclo de la seva closca. Tirem la closca.
12Emplatem la pastanaga en el recipient que creguem oportú.
13Afegim 5 musclos a la crema.
14Amanim amb un bon raig de Pons Fresh Crushed amb Safrà.
Observacions:
15En la cocció dels musclos podem afegir tres brins de safrà. Els components del safrà intensifiquen el gust iodat del marisc. Qualsevol marisc és apte per aquesta recepta, ja que el safrà intensifica el seu gust iodat.
CREMA DE PASTANAGA AMB MUSCLOS I OLI DE SAFRÀ PONS