CREMA DE PASTANAGA AMB MUSCLOS I OLI DE SAFRÀ PONS

CategoryDifficultyIntermediate
Total Time1 hr 30 mins

   4 PAX - Temps 90 min  

Útils: Cassola, colador xinés, Túrmix 

Veure recepta en PDF o imprimir



INGREDIENTS

 400 g Pastanaga pelada, neta i tallada a daus
 200 g Patata monalisa pelada, neta i tallada a daus
 1 Porro net i tallat
 20 Musclos de roca
 20 ml Vi blanc
 1 Galló de llimona
 150 ml Brou de pollastre
 100 ml Nata
 3 g Sal
 5 g Pebre
 Brou de cocció dels musclos
Maridem:


ELABORACIÓ

1

Afegim a una cassola el porro, la pastanaga i la patata junt amb l’oli.

2

Sofregim un moment breu a foc alt perquè agafi color.

3

Baixem el foc al mínim i “potxem” el conjunt amb la cassola tapada per tal que les verdures quedin tendres.

4

Un cop tendres afegim el brou i deixem bullir a foc lent uns 20 minuts.

5

Afegim la sal i el pebre.

6

Turbinem el conjunt amb el Túrmix i passem per un colador xinès fi per tal que no quedin grumolls.

7

Un cop passada pel colador afegim la nata i remenem el conjunt. Mantenim Calent.

8

Netegem els musclos i els aboquem en una cassola amb el vi blanc i la llimona.

9

Tapem la cassola i la posem a foc alt.

10

Al cap de 4 minuts els musclos s’hauran obert. Colem el brou de cocció i l’afegim a la crema de pastanaga.

11

Traiem la carn del musclo de la seva closca. Tirem la closca.

12

Emplatem la pastanaga en el recipient que creguem oportú.

13

Afegim 5 musclos a la crema.

14

Amanim amb un bon raig de Pons Fresh Crushed amb Safrà.

Observacions:
15

En la cocció dels musclos podem afegir tres brins de safrà. Els components del safrà intensifiquen el gust iodat del marisc. Qualsevol marisc és apte per aquesta recepta, ja que el safrà intensifica el seu gust iodat.


 

Ingredients

 400 g Pastanaga pelada, neta i tallada a daus
 200 g Patata monalisa pelada, neta i tallada a daus
 1 Porro net i tallat
 20 Musclos de roca
 20 ml Vi blanc
 1 Galló de llimona
 150 ml Brou de pollastre
 100 ml Nata
 3 g Sal
 5 g Pebre
 Brou de cocció dels musclos
Maridem:

Directions

1

Afegim a una cassola el porro, la pastanaga i la patata junt amb l’oli.

2

Sofregim un moment breu a foc alt perquè agafi color.

3

Baixem el foc al mínim i “potxem” el conjunt amb la cassola tapada per tal que les verdures quedin tendres.

4

Un cop tendres afegim el brou i deixem bullir a foc lent uns 20 minuts.

5

Afegim la sal i el pebre.

6

Turbinem el conjunt amb el Túrmix i passem per un colador xinès fi per tal que no quedin grumolls.

7

Un cop passada pel colador afegim la nata i remenem el conjunt. Mantenim Calent.

8

Netegem els musclos i els aboquem en una cassola amb el vi blanc i la llimona.

9

Tapem la cassola i la posem a foc alt.

10

Al cap de 4 minuts els musclos s’hauran obert. Colem el brou de cocció i l’afegim a la crema de pastanaga.

11

Traiem la carn del musclo de la seva closca. Tirem la closca.

12

Emplatem la pastanaga en el recipient que creguem oportú.

13

Afegim 5 musclos a la crema.

14

Amanim amb un bon raig de Pons Fresh Crushed amb Safrà.

Observacions:
15

En la cocció dels musclos podem afegir tres brins de safrà. Els components del safrà intensifiquen el gust iodat del marisc. Qualsevol marisc és apte per aquesta recepta, ja que el safrà intensifica el seu gust iodat.

Notes

CREMA DE PASTANAGA AMB MUSCLOS I OLI DE SAFRÀ PONS