4 PAX - Tiempo 25m
Útils: Mandolina, Forn amb safata
Veure recepta en PDF o imprimir
INGREDIENTS
ELABORACIÓ
Preescalfem el forn a 180ºC.
Disposem les rodelles de carabassó de forma ordenada sense amuntegarles una safata de forn.
Salpebrem i amanim amb un rajolí d’oli Pons Selección Familiar Arbequina.
Posem la safata al forn durant 10 minuts. Acabat el temps, emplatem.
Disposem el carabassó harmònicament al fons del plat com un mosaic.
Afegim l’ou escalfat/poché*.
Amanim amb el pesto de tomàquet i ametlla.
Repartim el formatge fresc sobre el conjunt.
Decorem amb les fulles de ruca.
Amanim amb oli Pons Selección Familiar Arbequina.
Podem acabar amb unes gotes de Pons Vinagre de Merlot.
*En una cassola amb 1 litre d’aigua bullent, afegim un bon polsim de sal, un raig de vinagre i portem a ebullició. Casquem els ous un a un dins d’un bol, generem un remolí en l’aigua a uns 85/90ºC i tirem un ou dins del remolí. Deixem coure entre 2 i 4 minuts en funció a la mida de l’ou i els reservem.
Ingredients
Directions
Preescalfem el forn a 180ºC.
Disposem les rodelles de carabassó de forma ordenada sense amuntegarles una safata de forn.
Salpebrem i amanim amb un rajolí d’oli Pons Selección Familiar Arbequina.
Posem la safata al forn durant 10 minuts. Acabat el temps, emplatem.
Disposem el carabassó harmònicament al fons del plat com un mosaic.
Afegim l’ou escalfat/poché*.
Amanim amb el pesto de tomàquet i ametlla.
Repartim el formatge fresc sobre el conjunt.
Decorem amb les fulles de ruca.
Amanim amb oli Pons Selección Familiar Arbequina.
Podem acabar amb unes gotes de Pons Vinagre de Merlot.
*En una cassola amb 1 litre d’aigua bullent, afegim un bon polsim de sal, un raig de vinagre i portem a ebullició. Casquem els ous un a un dins d’un bol, generem un remolí en l’aigua a uns 85/90ºC i tirem un ou dins del remolí. Deixem coure entre 2 i 4 minuts en funció a la mida de l’ou i els reservem.