CARPACCIO DE CARABASSÓ, PESTO VERMELL I FORMATGE FRESC

CategoryDifficultyBeginner
Total Time25 mins

   4 PAX - Tiempo 25m 

Útils: Mandolina, Forn amb safata

Veure recepta en PDF o imprimir



INGREDIENTS

 400 g Carabassó (2 uni ) tallat a rodelles fines de 2 mm
 100 g Pesto vermell de tomàquet i ametlla (veure recepta)
 150 g Formatge fresc (burgos, ricotta, cottage...)
 4 Ou poché*
 Fulles de rúcula
 Sal
 Pebre
Maridem:


ELABORACIÓ

1

Preescalfem el forn a 180ºC.

2

Disposem les rodelles de carabassó de forma ordenada sense amuntegarles una safata de forn.

3

Salpebrem i amanim amb un rajolí d’oli Pons Selección Familiar Arbequina.

4

Posem la safata al forn durant 10 minuts. Acabat el temps, emplatem.

5

Disposem el carabassó harmònicament al fons del plat com un mosaic.

6

Afegim l’ou escalfat/poché*.

7

Amanim amb el pesto de tomàquet i ametlla.

8

Repartim el formatge fresc sobre el conjunt.

9

Decorem amb les fulles de ruca.

10

Amanim amb oli Pons Selección Familiar Arbequina.

11

Podem acabar amb unes gotes de Pons Vinagre de Merlot.

Observacions:
12

*En una cassola amb 1 litre d’aigua bullent, afegim un bon polsim de sal, un raig de vinagre i portem a ebullició. Casquem els ous un a un dins d’un bol, generem un remolí en l’aigua a uns 85/90ºC i tirem un ou dins del remolí. Deixem coure entre 2 i 4 minuts en funció a la mida de l’ou i els reservem.


 

Ingredients

 400 g Carabassó (2 uni ) tallat a rodelles fines de 2 mm
 100 g Pesto vermell de tomàquet i ametlla (veure recepta)
 150 g Formatge fresc (burgos, ricotta, cottage...)
 4 Ou poché*
 Fulles de rúcula
 Sal
 Pebre
Maridem:

Directions

1

Preescalfem el forn a 180ºC.

2

Disposem les rodelles de carabassó de forma ordenada sense amuntegarles una safata de forn.

3

Salpebrem i amanim amb un rajolí d’oli Pons Selección Familiar Arbequina.

4

Posem la safata al forn durant 10 minuts. Acabat el temps, emplatem.

5

Disposem el carabassó harmònicament al fons del plat com un mosaic.

6

Afegim l’ou escalfat/poché*.

7

Amanim amb el pesto de tomàquet i ametlla.

8

Repartim el formatge fresc sobre el conjunt.

9

Decorem amb les fulles de ruca.

10

Amanim amb oli Pons Selección Familiar Arbequina.

11

Podem acabar amb unes gotes de Pons Vinagre de Merlot.

Observacions:
12

*En una cassola amb 1 litre d’aigua bullent, afegim un bon polsim de sal, un raig de vinagre i portem a ebullició. Casquem els ous un a un dins d’un bol, generem un remolí en l’aigua a uns 85/90ºC i tirem un ou dins del remolí. Deixem coure entre 2 i 4 minuts en funció a la mida de l’ou i els reservem.

Notes

CARPACCIO DE CARABASSÓ, PESTO VERMELL I FORMATGE FRESC