4 PAX - Temps 60min
Útils: Cullerot, cassola, olla, ganivet i fusta de tall
Veure recepta en PDF o imprimir
INGREDIENTS
ELABORACIÓ
Posem el brou de verdures en ebullició i el mantenim tapat.
Netegem les verdures, les tallem al gust i les reservem per anar-les sofregint.
En una cassola amb un raig d’oli Selecció Familiar Tradicional AOVE., sofregim les verdures seguint el següent ordre:
- All, ceba i pebrot verd: sofregir durant 8 minuts a foc lent.
- Afegir carxofes i pastanaga: seguir la cocció 6 minuts més.
- Afegir carabassó, pèsols i iemes d’espàrrec: seguir la cocció 6 minuts més.
- Afegir els espinacs: seguir la cocció 5 minuts.
Salpebrem el conjunt i pugem el foc a punt mitjà.
Afegim l’arròs cru al sofregit i saltem el conjunt durant 5 minuts.
Afegim el brou de verdures bullint i immediatament remenem el conjunt.
Deixem bullir 5 minuts a foc mitjà.
Baixem el foc i deixem bullir a foc baix durant 10 minuts. Rectifiquem de sal.
Quan el gra és tou i el conjunt encara és humit, retirarem la cassola del foc i, amb l’arròs encara ben calent, procedirem a mantecar amb el Formatge Manxego.
Per Mantecar, cal afegir el Formatge Manxego ratllat petit (com més petit abans s’integrarà al conjunt) fins que aquest es fongui i quedi totalment
integrat a l’arròs aportant una consistència melosa. Afegir una mica de brou de verdures si cal.
Acompanyem l’arròs amb unes gotes d’Oli Pons Trufa Negra Boutique al servir-lo.
Unes gotes de Pons Vinagre Balsàmic Nonno. són fantàstiques per aquesta recepta
Per fer un brou de verdures a casa, posem a bullir els seguents ingredients en 2 litres d’aigua freda; 1 ceba, 1 pastanaga, 1 porro petit, 1 fulla d’api, 1 xirivia, 1 nap i deixem bullir a foc baix 40 minuts (previament podem sofregir lleugerament les verdures si volem).
Ingredients
Directions
Posem el brou de verdures en ebullició i el mantenim tapat.
Netegem les verdures, les tallem al gust i les reservem per anar-les sofregint.
En una cassola amb un raig d’oli Selecció Familiar Tradicional AOVE., sofregim les verdures seguint el següent ordre:
- All, ceba i pebrot verd: sofregir durant 8 minuts a foc lent.
- Afegir carxofes i pastanaga: seguir la cocció 6 minuts més.
- Afegir carabassó, pèsols i iemes d’espàrrec: seguir la cocció 6 minuts més.
- Afegir els espinacs: seguir la cocció 5 minuts.
Salpebrem el conjunt i pugem el foc a punt mitjà.
Afegim l’arròs cru al sofregit i saltem el conjunt durant 5 minuts.
Afegim el brou de verdures bullint i immediatament remenem el conjunt.
Deixem bullir 5 minuts a foc mitjà.
Baixem el foc i deixem bullir a foc baix durant 10 minuts. Rectifiquem de sal.
Quan el gra és tou i el conjunt encara és humit, retirarem la cassola del foc i, amb l’arròs encara ben calent, procedirem a mantecar amb el Formatge Manxego.
Per Mantecar, cal afegir el Formatge Manxego ratllat petit (com més petit abans s’integrarà al conjunt) fins que aquest es fongui i quedi totalment
integrat a l’arròs aportant una consistència melosa. Afegir una mica de brou de verdures si cal.
Acompanyem l’arròs amb unes gotes d’Oli Pons Trufa Negra Boutique al servir-lo.
Unes gotes de Pons Vinagre Balsàmic Nonno. són fantàstiques per aquesta recepta
Per fer un brou de verdures a casa, posem a bullir els seguents ingredients en 2 litres d’aigua freda; 1 ceba, 1 pastanaga, 1 porro petit, 1 fulla d’api, 1 xirivia, 1 nap i deixem bullir a foc baix 40 minuts (previament podem sofregir lleugerament les verdures si volem).