Per més informació sobre les reserves: rrpp@clospons.com o 973 070 737

Es demana la màxima puntualitat, en cas contrari no es podrà gaudir de la totalitat de la visita ni es retornarà el seu import.

 

Política de cancel·lació:

  • Visita i tast de vins: amb 48h d’antelació es podrà canviar el dia de l’esdeveniment sense càrrec però no es retornarà l’import. En cas de no presentar-se a la visita que tenien reservada, perdran el 100% de l’import pagat. L’import de la visita no serà reemborsat encara que es notifiqui amb una antelació de 48h del dia de la visita.
  • Esdeveniments especials (Jornades de verema, Dia de l’Arbequina, Sopar entre vinyes, Propostes culturals i de maridatge, etc): Es retornarà el 50% de l’import per reserves cancel·lades 3 dies abans del esdeveniment, per reserves cancel·lades amb menys de 3 dies abans del esdeveniment es perdrà el 100% de l’import pagat. No s’acceptaran canvis de data.
  • Activitats i esdeveniments per a grups i/o empreses: Es retornarà el 50% de l’import per reserves cancel·lades 7 dies abans del esdeveniment, per reserves cancel·lades amb menys de 7 dies abans del esdeveniment es perdrà el 100% de l’import pagat

L’empresa es reserva el dret a cancel·lar o modificar les dates per no arribar a un aforament mínim o per causes de força major.