JANIROC
L’oli català que triomfa al món

Finca i molí propi · Monovarietals de collita primerenca · Agricultura orgànica

Janiroc Lecciana: Innovació amb arrels profundes

JANIROC LECCIANA és una varietat inèdita i amb un gran potencial de futur. Fruit d'anys d'experimentació —des del 2009  Aquesta varietat ha estat seleccionada per la seva capacitat d’adaptació als territoris de secà de les Garrigues i pel seu perfil organolèptic excepcional.

L’arbre, ben adaptat al nostre territori, garanteix una producció estable i de qualitat, sent una aposta segura per a professionals del sector gastronòmic i distribuïdors que busquen oferir productes amb valor diferencial i autenticitat.

NOTES DE CATA

 

Amb un sabor herbaci i un toc dolç d'ametlla, aquest oli sorprèn pel seu equilibri i la seva gran versatilitat a la cuina. Fet exclusivament amb olives de la varietat Lecciana de la nostra finca de L'Albagés. Ideal per a una àmplia gamma de plats, aquest oli s’erigeix com a producte líder de futur, pensat tant per al mercat local com per a l’exportació.

BENEFICIS PER LA SALUT

El que fa realment excepcional el nostre JANIROC Lecciana Orgànic és el seu alt contingut en polifenols, amb més de 400 mg/kg. Aquests compostos naturals aporten al nostre oli propietats antioxidants i antiinflamatòries.

Els polifenols presents al JANIROC Lecciana protegeixen els lípids sanguinis davant l’estrès oxidatiu, afavorint així una salut cardiovascular òptima i un benestar general.

ELABORACIÓ DEL OLI

premis

Premios Il Magnifico

Máximo galardón de su categoría

Premios NYIOOC World Olive Oil Competition

Gold Award NYWORLD

Monocultivar Olive Oil Top

Innovation in Organics

Monocultivar Olive Oil Top

Organic Gold

Premis millors Olis d'Oliva Verge Extra de Catalunya

Millor oli monovarietal

Premis millors Olis d'Oliva Verge Extra de Catalunya

Gold Award NYWORLD

Monocultivar Olive Oil Top

Innovation in Organics