Perles d’oli verd, dóna un toc diferenciat als teus plats

L’equip d’innovació de PONS ha presentat aquest any les perles d’oli d’oliva verge extra i en aquest post volem destacar les que es fan amb el nostre Oli Verd, ja que son ideals per sorprendre a taula amb qualsevol crema freda.

Aquestes perles s’elaboren utilitzant l’oli més primerenc que produïm, amb olives recol·lectades durant el mes de Setembre, amb el que aconseguim unes perles d’oli de color intens, molt fresques quan esclaten a la boca i d’amargor baixa.

L’oli s’esferifica amb un gelificant procedent d’algues marines, fet que no altera ni el sabor ni les propietats de l’oli d’oliva verge extra.

La pel·lícula que cobreix l’oli ajuda a que els sabors no es barregin i l’oli es manté dins l’esfera fins que entra a la boca, per tant, aconseguim aportar d’una forma més intensa tot el sabor de l’oli d’oliva. Aquesta esfera es molt fina però alhora resistent a temperatures elevades, fet que ens permet finalitzar també plats calents.

Ens serà molt útil en tapes o finger foods ja que al ser plats que es mengen en una mossegada, les perles ens hi donaran un toc diferencial.

Si us ha agradat el concepte de perles d’oli, a continuació teniu el link de les perles d’oli verd que disposem en la botiga online.

Perles d’oli Arbequina Verge Extra Verd

 Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *