MALBEC, nova plantació de vinya a CLOS PONS

Plantació Malbec a la finca Albages

El COVID no ens atura

Un nou projecte CLOS PONS que culmina després d’anys d’investigació al nostre jardí varietal experimental i com a fruit del treball del nostre equip dirigit pel nostre enòleg Martí Magriñá.

En una de les nostres finques de l’Albagés (Lleida), l’anomenada “Pi de l’Avi”, hem procedit a la plantació de 3 hectàrees de vinya de la varietat Malbec.

Com a resultat d’anys d’estudi, aquesta varietat ha estat la seleccionada per formar part de la nostra família de vins CLOS PONS. Fa anys que estudiàvem l’adaptació del Malbec al nostre terroir i al nostre clima. La finca “Pi de l’Avi” es troba situada a 500 metres d’alçada i amb un marcat clima continental, condicionants idonis per una varietat caracteritzada per l’altitud.

El Pi de l’Avi, que dona nom a la finca

El MALBEC és una varietat per la qual i des de sempre ens hem sentit la gent de casa atrets i intringats del que ens podria oferir. Es tracta d’una varietat vigorosa, de raïm mitjà amb grans de tamany uniforme i una epidermis negre blavosa. Els vins Malbec treballats fins avui a Clos Pons a les Garrigues  son d’un color fosc intens, amb molta fruita i un nivell de tanicitat que resalta amb les notes minerals del nostre terrer

De ben segur, que en un futur no llunyà podreu gaudir del fruit que ens donarà aquesta nova vinya i que transformarem amb un excel·lent vi orgànic de la família CLOS PONS.

Benvingut Malbec a les nostres terres.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *