Taller de pintura amb vi + Tast de vins + Visita al Celler Clos Pons

Vols fer una activitat diferent??

Apunta’t al  taller de de pintura amb vi que organitzem al Celler Clos Pons. És una activitat per adults i no cal saber dibuixar. No t’has de preocupar de res, no has de portar cap tipus de material, tan sols  venir fins al celler i deixar-te portar  perquè la resta vindrà de les mans d’una gran artista en aquest àmbit.

En  finalitzar el taller podràs gaudir d’una visita al Celler Clos Pons i un tast dels nostres vins .

El taller l’impartirà  l’artista catalana Marta Arañó, des de 2014 ha experimentat amb en la seva àmplia obra artística amb pintura i vi.

A l’aquarel·la, al llapis i al carbonet els ha sortit un nou competidor artístic: el vi. A més d’estar unit a la gastronomia, a la literatura, a la cosmètica o a l’enoturisme,  aquest líquid característic de la cultura mediterrània s’ha aliat amb l’art.


El vi és un bon pigment a l’hora de pintar perquè té  tonalitats violetes, morats, a vegades grisos, molt bonics, depenent del vi.

Objectius:

Descobrir en el vi una forma d’expressió diferent, a través de la qual ens endinsem en el coneixement d’un producte molt present i important de Catalunya.

Conèixer la nostra cultura del vi a través de l’art, els durà a endinsar-se en una nova forma d’entendre-la. Treballar amb el vi i els elements de la vinya, creant petites obres d’expressió plàstica permetrà reforçar aquesta matèria i aprofundir, al mateix temps, en una part molt important de la nostra cultura: El conreu de la vinya i els productes que se n’extreu.

El preu del taller és de 20,00€ per persona.

Horari: 10 de juny a les 10.30 hores.

La localització d’aquest esdeveniment és lliure de barreres arquitectòniques i aptes per a persones amb mobilitat reduïda.

Informació i Política de cancel·lació

Política de privacitat

Reservar

Taller de pintura amb vi 20

Taller de pintura amb vi + Tast de vins + Visita al Celler Clos Pons

Available Tickets: 16
The Taller de pintura amb vi ticket is sold out. You can try another ticket or another date.

Date

juny 10 2023

Time

10:30 am - 1:30 pm

Cost

20,00€

Location

L’Albagés (Lleida)
REGISTER
QR Code