Olis infusionats o premsats en fresc, coneix la seva elaboració per diferenciar-los

Si algun dia t’has passejat per la nostra botiga online, hauràs pogut comprovar l’extensa gamma de productes infusionats que tenim. Són perfectes per a la finalització de plats ja que aconsegueixen donar un toc distintiu a qualsevol recepta.

Acostumem a separar-los en dos grans gammes, que es diferencien sobretot per la seva elaboració, la primera són els olis infusionats, amb ingredients macerats en oli, i la segona són els premsats en fresc, on l’oli d’oliva i l’oli essencial de les fulles o fruits s’extreuen al mateix temps aconseguint un major aroma.

Olis InfusionatsOlis Premsats en fresc
AllSafrà
AlfàbregaAlfàbrega fresca
BoletusFulla de Figuera
BitxoFonoll Silvestre
LlimonaJulivert Fresc
OrengaTaronja
Pebre Vermell FumatMandarina
Pebre negreLlimona
Romaní
Tabasco®
Tòfona Blanca i Negra

Olis Infusionats: aquests olis d’oliva verge extra es maceren de manera natural un cop l’oli està produït i s’ha filtrat. S’utilitza un oli d’oliva de collita tardana, d’aquesta forma el gust de l’oli és menys intens i aconseguim que destaqui l’olor i sabor del producte infusionat.

Olis premsats en fresc: aquesta gamma d’olis s’elabora acuradament al nostre molí de pedra. Les fulles, brins o fruites són mòltes de la mateixa manera que les olives i es barregen amb la pasta de l’oliva. D’aquesta manera, s’extreu al mateix moment l’oli d’oliva i l’oli essencial de la fulla, bri o cítric, creant un producte totalment natural directament des del nostre molí.

Així que, un cop has conegut els diferents tipus d’elaboració que fem servir, amb quin infusionat et quedes?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Abrir chat